Ειδησεογραφικό site

Οργή Καμμένου: Διανυκτερεύσαμε μαζί με τον Παυλόπουλο στη φρεγάτα «Έλλη»

39

 

Με μια οργισμένη ανακοίνωση ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος φρόντισε να αποκαταστήσει την αλήθεια για το πού κοιμήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου… Στη φρεγάτα «Ελλη», μαζί του, και όχι οπουδήποτε αλλού, διευκρινίζει ο κ. Καμμένος.

Ετσι, μεταξύ άλλων, απάντηση στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δύο διαφορετικές φρεγάτες με τις οποίες μετέβησαν στην Τήνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας δίνει ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αφορμή συκοφαντικά και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα επισημαίνεται ότι κατά το διήμερο των εκδηλώσεων για την εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πάρο και την Τήνο ουδέποτε μετέβησαν δύο φρεγάτες, όπως ψευδώς αναφέρεται σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι δύο άντρες διανυκτέρευσαν εντός της φρεγάτας την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου: «Η ΑΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος μετέβησαν στις εορταστικές εκδηλώσεις με τη φρεγάτα «Έλλη» στην οποία και διανυκτέρευσαν το βράδυ της 14ης Αυγούστου. Είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος της Δημοκρατίας διανυκτερεύει σε φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού. Καμία άλλη φρεγάτα δεν κατέπλευσε σε Πάρο-Τήνο κατά το διήμερο 14-15 Αυγούστου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.