Ειδησεογραφικό site

Ομπάμα: Το λογοπαίγνιο και το κοστούμι που δεν τα κατάφερε

38

 

Πολλές φορές ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει αποδείξει πως δεν του λείπει το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός, ακόμα και όταν έχει να κάνει με μεγάλες του «γκάφες».

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη ομιλία του στο Κογκρέσο για την Κατάσταση του Έθνους, στον λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Instagram ανέβηκε μια φωτογραφία που απεικόνιζε ένα κοστούμι χρώματος μπεζ σε μια κρεμάστρα, ενώ η λεζάντα από κάτω έγραφε: «Yes, we tan»! 

Η αναφορά στον διαδικτυακό χαμό που είχε προκαλέσει η επιλογή ενός τέτοιου κοστουμιού από τον Μπαράκ Ομπάμα τον περασμένο Αύγουστο είναι σαφής. Τότε, ο Ομπάμα είχε επιλέξει ένα αντίστοιχο κοστούμι για να απευθυνθεί στους αμερικανούς πολίτες από τηλεοράσεως και είχε δεχτεί απίστευτη κριτική για το «στυλιστικό ατόπημα».

Πολλοί ήταν μάλιστα εκείνοι που παραφράζοντας το κεντρικό σύνθημα της προεδρίας του «yes, we can» (ναι, μπορούμε), έγραφαν «yes, we tan», που σημαίνει «ναι, μαυρίζουμε», καθώς θεωρήθηκε πως η απόχρωση του ρούχου τονίζει το χρώμα του δέρματος του Μπαράκ Ομπάμα, όπως κάνουν οι λευκοί το καλοκαίρι για να αναδείξουν το μαύρισμά τους!

Για την ιστορία, στην ομιλία του ο Ομπάμα επέλεξε ένα σκούρο μπλε κοστούμι, αφήνοντας το μπεζ στη ντουλάπα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.