Ειδησεογραφικό site

Οι τάσεις της μόδας για την Άνοιξη του 2015

230

 

Μια συλλογή των νέων τάσεων της μόδας για τη σεζόν που έρχεται, άνοιξη 2015, από 4 πόλεις – μητροπόλεις της Μόδας: Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνo.

Μποέμ
Οι οίκοι μόδας Valentino και Altuzarra προτείνουν αξέχαστες βραδινές εξόδους με απαλά και ανάλαφρα μποέμ φορέματα.

altuzarra - bohemian

valentino - bohemian

 

Κοστούμι
Ξεχάστε όσα ξέρατε για το παραδοσιακό κοστούμι. Η νέα σεζόν δίνει μια έξτρα δόση φαντασίας, στο αυστηρό αυτό στυλ με κομψά κοστούμια και λαμπερά υφάσματα.

chanel - power suit

Christopher kane - trouser suit

Καρό
Mε ρίζες στον Αμερικάνικο χορό barn dance και στη Γαλλίδα σεξοβόμβα Μπριζίτ Μπαρντό, που φόρεσε το ύφασμα – τραπεζομάντηλο στο γάμο της. Αυτή τη σεζόν το καρό κυριαρχεί τόσο στα μίνι φορέματα, όσο και στις γούνες Μινκ.

michael kors - gingham

oscar de la renta - gingham

 

 

 

 

Σουέντ
Με μία υποψία δεκαετίας ’70 να αιωρείται, η παρουσία του σουέντ στις πασαρέλες ήταν έντονη. Καπαρντίνες, φούστες σε γραμμή Α και κλασσικά παντελόνια σε απαλές γραμμές.

gucci - suede

lowe - suede

 

 

 

Λευκή Δαντέλα
Οι επιδείξεις ήταν γεμάτες από φρέσκιες ιδέες για νύφες, αποτελώντας ιδανική συγκυρία για όσες γυναίκες πρόκειται να γίνουν νύφες την άνοιξη του 2015. Η λευκή δαντέλα επαναπροσδιορίζεται και κυκλοφορεί σε μίνι και μάξι φορέματα.

louis vuitton - white lace

valentino - white lace

Ντενίμ
Το πιο αμερικάνικο ύφασμα σε όλες του τις εκδοχές: φορέματα, παλτό, παντελόνια, φόρμες. Από σκούρο μέχρι και ξεβαμμένο, σε δαντέλα, με κεντήματα και πολλά άλλα. Το τζιν εξακολουθεί να είναι ένας από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές και αυτής της χρονιάς.

bottega veneta - denim

dolce & gabbana - denim

 

 

 

Φλοράλ
Η πιο φρέσκια έκδοση του φλοράλ είναι εδώ! Μεγάλα και όμορφα, μικροσκοπικά και αφηρημένου σχήματος, τα φλοράλ αυτής της σεζόν είναι άκρως θηλυκά και έχουν έρθει για να μείνουν.

caroline herrera - floral

miu miu - floral

 

 

 

Σιφόν
Για όσες γυναίκες έχουν βαρεθεί το τζιν και δεν έχουν διάθεση για σουέντ ή δαντέλα, οι σχεδιαστές μόδας δίνουν την λύση: Σιφόν! Το λεπτό και αέρινο αυτό ύφασμα βγαίνει σε σακάκια, γιλέκα, μπλούζες, παντελόνια και φορέματα, με διάφορα μοτίβα, προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών.

christian dior - chiffon

emilio pucci - silk - chiffon

 

Crop top

Ένα κοντό, κομμένο τοπ συνδυασμένο με μία θηλυκή φούστα είναι η τέλεια επαναστατική εναλλακτική του φορέματος. Αφήνοντας ακάλυπτο το δέρμα γύρω από τη μέση μετατρέπετε ένα κλασσικό look, σε ότι πιο μοντέρνο.

balmain - cropped top with skirt

diane von furstenberg - crop top

 

 

 

Κρόσια
Κίνηση είναι η λέξη – κλειδί γι’ αυτήν την άνοιξη και προσφέρεται σε αφθονία με τα μακριά κρόσια σε φούστες, μπλούζες, φορέματα και τζάκετ αυτήν τη σεζόν.

giambattista valli - fringe

givenchy - fringe

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.