Ειδησεογραφικό site

Οικονόμου στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1: «Όχι στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ-Ο Κουβέλης είναι χρήσιμος για την πολιτική ζωή του τόπου»

39

«Είναι ένα σεβαστό πρόσωπο ο Φώτης Κουβέλης μπορεί και παίξει οποιοδήποτε ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, ακόμη και του Προέδρου της Δημοκρατίας», δήλωσε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, αναφερόμενος στα σενάρια για την εκλογή του κ. Κουβέλη στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στο κάλεσμα Λοβέρδου για συνεργασία όλων των δυνάμεων του χώρου της κεντροαριστεράς προκειμένου να ανασυνταχθεί η παράταξη ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι δεν συμφωνεί και είναι στόχος η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Για τις εξελίξεις στο κόμμα και τα σενάρια διαδοχής ο Βασίλης Οικονόμου σημείωσε ότι δεν είναι βασική προτεραιότητα τώρα το ποιος θα είναι επικεφαλής στη ΔΗΜΑΡ, αλλά αν το κόμμα θα έχει την διάθεση να συνεχίσει.

Σημείωσε ωστόσο πως «Ήταν λάθος η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και κυρίως ο τρόπος που αποχώρησε. Πήραμε μια μεγάλη ευθύνη να στηρίξουμε την κυβέρνηση και έπρεπε να παραμείνει σ’ αυτή, ωστόσο επέλεξε η ΔΗΜΑΡ την αποχώρηση»

Τα σχόλια είναι κλειστά.