Ειδησεογραφικό site

Νεράντζης στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1: «Πυροτέχνημα ΣΥΡΙΖΑ το δημοψήφισμα»

30

Η κυβέρνηση εκλέχθηκε για να κάνει ορισμένα πράγματα. Δεν διοικούν οι συνδικαλιστές αυτό τον τόπο, κάποιοι από τους οποίους έχουν κατηγορηθεί και για κακουργηματικές πράξεις», τόνισε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Νεράτζης, μιλώντας στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο.

Υπάρχει βιασύνη σαφώς στη Βουλή για το νομοσχέδιο γιατί είναι προαπαιτούμενο και πρέπει να ψηφιστεί για να πάρουμε τη δόση, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νεράντζης για το νομοσχέδιο της ΔΕΗ. Σχετικά με το θέμα που έθιξε χθες ο κ. Κωνσταντινίδης, βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ., ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέσιο, γι’ αυτό και τοποθετήθηκε όπως ο ίδιος ανέφερε στο γ’ θερινό τμήμα της Βουλής, ο κ. Νεράντζης άφησε αιχμές εναντίον του βουλευτή Φλώρινας λέγοντας: «Ο κάθε βουλευτής δηλώνει και μάλιστα εγγράφως σε ποιο τμήμα θέλει να συμμετάσχει και σαφώς γίνονται και αντικαταστάσεις όταν καταστεί αναγκαίο».

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Νεράντζης σημείωσε: «Αριθμητικώς και πολιτικώς είναι δυνατόν η συγκεκριμένη Βουλή να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας με 180 βουλευτές. Νομίζω ότι είναι και η μόνη Βουλή που μπορεί να το κάνει. Η επόμενη ενδεχομένως να μην μπορεί…».

Τέλος ο κ. Νεράτζης εμφανίστηκε θετικός στο κάλεσμα στελεχών και βουλευτών της Ν.Δ. να επιστρέψουν και πάλι στο κόμμα, όμως διευκρίνισε ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.