Ειδησεογραφικό site

ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης αναφέρθηκε επικριτικά στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους

60

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» το οποίο υποστήριζε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επαναφέρει θέμα απολύσεων στο Δημόσιο, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία η οποία σε νέα ανακοίνωσή της κατηγορεί την Κουμουνδούρου πως «διαστρεβλώνει» και «ρίχνει λάσπη».

Σύμφωνα με την «Αυγή», κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο της Κρήτης ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε «άχρηστους» τους καθηγητές, τους σχολικούς φύλακες, τις καθαρίστριες, τους απολυμένους στην ΕΡΤ που επαναπροσλήφθηκαν.

Ωστόσο, η ΝΔ ξεκαθαρίζει πως ο πρόεδρος του κόμματος σέβεται τη συντριπτική πλειοψηφία των δημόσιων υπαλλήλων, «που ανταποκρίνονται στην αποστολή τους», υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε επικριτικά, «αποκλειστικά και μόνο στους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους και σε κανέναν άλλον».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, «είναι αναμενόμενο μέσα στον πανικό της η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να διαστρεβλώνει, να ρίχνει λάσπη και να δημιουργεί τεχνητή ένταση» και όπως σημειώνει, «η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους ακολουθήσει στον κατηφορικό δρόμο που επέλεξαν».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, «πολλές φορές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος  Μεϊμαράκης, έχει καταστήσει σαφές, ότι είμαστε μετωπικά αντίθετοι σε σκέψεις ρεβανσισμού».

«Σεβόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία των δημόσιων υπαλλήλων, που ανταποκρίνονται στην αποστολή τους και θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε μαζί τους τη δράση μας για ένα κράτος λειτουργικό και φιλικό στον πολίτη, που να σέβεται τα χρήματα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.