Ειδησεογραφικό site

Νίκη Κεραμέως: Ποια είναι η «άγνωστη» που εντάσσεται στο Επικρατείας της ΝΔ

38

Μέλος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Δεσμός, η κυρία Νίκη Κεραμέως, που αναμένεται να συμπεριληφθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα με τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, είναι δικηγόρος Αθηνών και Νέας Υόρκης και εταίρος στη Δικηγορική Εταιρεία «ΚΕΡΑΜΕΥΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ», που εδρεύει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Νίκη Κεραμέως θα βρίσκεται στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

Στην πρώτη αναμένεται να είναι ο απερχόμενος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόδωρος Φορτσάκης, στη δεύτερη ο Δημήτρης Σταμάτης και στην τέταρτη ο Βασίλης Οικονόμου.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Σπούδασε νομικά στο Université Paris II (Panthéon-Assas), απ’ όπου απέκτησε το βασικό της πτυχίο (Maîtrise) και μεταπτυχιακό τίτλο (D.E.A.) με ειδίκευση στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο και στη διαιτησία.

Παράλληλα με το μεταπτυχιακό της τίτλο, η Νίκη Κεραμέως δίδασκε νομικά σε πρωτοετείς φοιτητές του Université Paris II.

Στη συνέχεια, μετέβη στις ΗΠΑ, όπου απέκτησε δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο (LL.M.) από το Harvard Law School και εργάστηκε για ορισμένα χρόνια στη Δικηγορική Εταιρεία Cravath, Swaine & Moore LLP στη Νέα Υόρκη.

Επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται ενεργά ως δικηγόρος, κυρίως στους τομείς της συμβουλευτικής δικηγορίας και της διαιτησίας.

Η Νίκη Κεραμέως επικεντρώνεται στους τομείς του αστικού δικαίου, της δικαστηριακής και ιδιαιτέρως της διαιτητικής επίλυσης διαφορών και παρέχει νομικές συμβουλές σε ημεδαπές και αλλοδαπές εταιρείες σε συναφή ζητήματα.

Επίσης, συμβουλεύει ημεδαπές και αλλοδαπές εταιρείες στη διαπραγμάτευση εμπορικών συναλλαγών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.