Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 7 Νοεμβρίου 2015

29

moda2Ένα ακόμη σόου ετοιμάζει η δημοφιλής εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, αυτό που κάνει το συγκεκριμένο σόου να ξεχωρίζει πριν καν αρχίσει, είναι οι εκπλήξεις αλλά και έκτροπα που το συνοδεύουν.

Ο οίκος αποφάσισε να κάνει δύο νέες προσθήκες έκπληξη στο σόου του, μια με την Κένταλ Τζένερ, που της ανακοινώθηκε η συμμετοχή της την ημέρα των γενεθλίων της, και μια ακόμη με την Τζίτζι Χαντίντ.

Η εκλεκτή του πολυαναμενόμενου σόου θα είναι η Λίλι Άλντριτζ, η οποία θα φορέσει το «fantasy bra» αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Το σουτιέν αυτό δημιουργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο κοσμηματοπώλη, Μουαγάντ, έχει πάνω από 6.500 πολύτιμους λίθους , μεταξύ των οποίων διαμάντια, μπλε τοπάζι, κίτρινα ζαφείρια και ροζ χαλαζία, σε χρυσό 18 καρατίων και η τιμή του ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια δολάρια. Η Άλντριτζ έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Victoria’s Secret το 2009 και αυτή θα είναι η 7η φορά που περπατάει για τη συγκεκριμένη μάρκα. Προερχόμενη από οικογένεια μοντέλων, με τις δύο αδελφές της να είναι μοντέλα και τη μητέρα της playmate τη δεκαετία του ’70, η είδηση ότι θα είναι η πρωταγωνίστρια του σόου φορώντας το «fantasy bra», ενθουσίασε τη Λίλι, η οποία έσπευσε να το διαλαλήσει στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι επιτέλους ανακοινώθηκε! Σ ευχαριστώ πολύ, Victoria’s Secret, για αυτή την τιμή! Σας αγαπάω όλους πολύ!»

Τη στιγμή όμως που η Άλντριτζ ανακοίνωνε τα ευχάριστα νέα, ένα άλλο μοντέλο έσταζε φαρμάκι στο Twitter. Η Τζούρνταν Νταν, η οποία τελικά δεν πέρασε το κάστινγκ για να περπατήσει στο συγκεκριμένο σόου, έγραψε: «Νιώθω τόσο καλύτερα που δεν θα κάνω αυτή τη μ@λ@κί@… Συγγνώμη, εννοούσα τη Victoria’s Secret, τώρα που δεν το κάνει ούτε η Ριάνα». Η Νταν είχε κάνει το ντεμπούτο της στο σόου, το 2012, στο οποίο είχε τραγουδήσει για πρώτη φορά η Ριάνα και έκτοτε περπάτησε σε δύο ακόμη σόου.

Αυτή τη φορά όμως δεν επιλέχτηκε, κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι και η σχέση της με τη μάρκα έχει λήξει.

Ένα ακόμη έκτροπο του επερχόμενου σόου είναι η ακύρωση από την πλευρά της Ριάνα, η οποία θα τραγουδούσε για δεύτερη φορά στο σόου της Victoria’s Secret. Η ανακοίνωση ήρθε μόλις μία βδομάδα πριν το σόου και ενώ είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή της λιγότερο από έναν μήνα πριν. Την 27χρονη τραγουδίστρια θα αντικαταστήσει η Βρετανίδα Έλι Γκούλντινγκ, ενώ θα τραγουδήσουν και η Σελένα Γκόμεζ και οι «The weekend».

Τα σχόλια είναι κλειστά.