Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 27 Ιουνίου 2015

41

moda2Ο αμερικανικός οίκος, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, αντί για μοντέλο ή κάποιο άλλο αναγνωρίσιμο πρόσωπο, επέλεξε να χρησιμοποιήσει ως πρωταγωνιστές της διαφημιστικής καμπάνιας του για το φθινόπωρο 2015 σκυλιά.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη σταρ της καμπάνιας «Coach Pups» φθινόπωρο 2015 θα είναι η Miss Asia Kinney, το θηλυκό γαλλικό μπουλντόγκ της Lady Gaga, η οποία δήλωσε ότι λατρεύει να βλέπει την καλύτερή της φίλη να είναι σταρ.

Η φωτογραφία της καμπάνιας, που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής, δείχνει τη Miss Asia Kinney καθισμένη στα πόδια μιας γυναίκας, με ένα κολιέ από πέρλες στον λαιμό και μια μοβ τσάντα της φθινοπωρινής κολεξιόν του οίκου να κρέμεται στους ώμους της, να ποζάρει με στιλ και βλέμμα όλο μυστήριο.

Φωτογράφος της πρωτότυπης αυτής καμπάνιας, που στόχο έχει «να εξυμνήσει την ύπαρξη των σκύλων στις ζωές μας και να συλλάβει τις μοναδικές προσωπικότητες των κουταβιών», είναι ο Στίβεν Μάισελ.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες της καμπάνιας πρόκειται να δημοσιευτούν τόσο σε έντυπα όσο και διαδικτυακά, στις αρχές Ιουλίου. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες στιγμές της αξιολάτρευτης Miss Asia Kinney με τη Lady Gaga και άλλους διάσημους φίλους της στον λογαριασμό της @missasiakinney, στο Instagram.

moda3

Τα σχόλια είναι κλειστά.