Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 18 Ιουλίου 2015

68

moda2Αν και επαγγελματίας τραγουδίστρια, η Ριάνα είναι αναμφισβήτητα και fashion icon. Γνωστή για το εκκεντρικό ενδυματολογικό της στυλ, ήταν θέμα χρόνου… να βάλει το πόδι της και επίσημα στο χώρο της Μόδας.

Έχοντας συνεργαστεί με διάσημους οίκους μόδας για εμφανίσεις, για σχέδια προσωρινών tattoo και διαφημιστικές καμπάνιες, όπως αυτή του οίκου Dior, η Ριάνα πρόσφατα λάνσαρε και την προσωπική της γραμμή ρούχων, διαθέσιμη αποκλειστικά στο River Island, στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την επωνυμία «$chool Kills».

Η πορεία της στον χώρο ωστόσο έχει μόλις ξεκινήσει. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, πέραν από υπεύθυνη δημιουργικού του οίκου αθλητικών Puma, είναι πλέον και υπεύθυνη δημιουργικού της μάρκας καλτσών Stance.

Φυσικά και δεν πρόκειται για μια καθημερινή και αδιάφορη μάρκα καλτσών. Η Stance είναι μία από τις πλέον εκκεντρικές, εμπνευσμένες από την τέχνη, τον αθλητισμό και τη street κουλτούρα, μάρκα καλτσών και συμπίπτει πλήρως με το προσωπικό στυλ της Ριάνα.

Ως μέλος του γκρουπ «Punks & Poets» και πρέσβειρα της μάρκας Stance, η Ριάνα θα σχεδιάζει κολεξιόν καλτσών για διάφορες σεζόν.

Η πρώτη της κολεξιόν είναι limited edition, ονομάζεται «Murder Rih Wrote» και διατίθεται σε δύο ύψη, την κλασσική κάλτσα –δηλαδή με ύψος μέχρι το μέσο της γάμπας– για άντρες και γυναίκες και υπάρχει και η εκδοχή του ίδιου σχεδίου σε κάλτσα, με ύψος που τελειώνει πάνω από το γόνατο.

Το πρώτο σχέδιο καλτσών της Ριάνα πωλείται στην ιστοσελίδα της Stance, σε πακέτο των τριών, είναι αριθμημένες και καθώς η συνολική παραγωγή αγγίζει τα μόλις 1500 σετ, η κλασική κάλτσα είναι ήδη sold out. Το εν λόγω σχέδιο είναι το πρώτο με την υπογραφή της Ριάνα, καθώς ολόκληρη η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο.moda3

Τα σχόλια είναι κλειστά.