Ειδησεογραφικό site

Μόδα είναι… 13 Ιουνίου 2015

66

moda2Την προ-ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή του κολεξιόν παρουσίασε τη Δευτέρα το βράδυ ο οίκος μόδας Stella McCartney στη Νέα Υόρκη.

Ο οίκος Stella McCartney, κινούμενος αντίθετα από το ρεύμα που ακολουθούν τους τελευταίους μήνες αρκετοί άλλοι οίκοι υψηλής ραπτικής που επιλέγουν μακρινά μέρη για να παρουσιάσουν τις νέες τους δημιουργίες, όπως ο οίκος Dior στη Γαλλική Ριβιέρα ή οίκος Chanel στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, επέλεξε και φέτος τη Νέα Υόρκη.

Για τις ανάγκες της επίδειξης, ένας κήπος επί της οδού Elizabeth, στο Μανχάταν, μεταμορφώθηκε σε κουβανέζικη φιέστα με ζογκλέρ που έκαναν ακροβατικά πάνω σε καλάμια, κοκτέιλ με ρούμι, κουβανέζικες σημαίες, μεταμφιεσμένους Τσε Γκεβάρα και Φιντέλ Κάστρο να καπνίζουν πούρα και να παίζουν ντόμινο, μοντέλα να ποζάρουν συμμετέχοντας ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε σκηνικού και όλα αυτά υπό τη συνοδεία live μουσικής από ένα latin συγκρότημα και χορευτές salsa.

Τα μοντέλα παρουσίασαν την κολεξιόν που θύμιζε Καραϊβική με τα πολύχρωμα αέρινα φορέματα σε έντονα, ανοιξιάτικα χρώματα, καθώς και τα φορέματα και τα σακάκια σε μαύρο ή άσπρο φόντο με κεντημένα σχέδια λουλουδιών. Τα αξεσουάρ που συνόδευαν τις δημιουργίες ήταν εξίσου ανοιξιάτικα και εντυπωσιακά, αλλά πιο ανάλαφρου ύφους και με μια πιο pop-art διάθεση, όπως τα παπούτσια  με χοντρές σόλες, οι εσπαντρίγιες με λουλούδια ή αστέρια και τα τακούνια από πλεξιγκλάς.

Στην κουβανέζικη βραδιά παρευρέθησαν πολλές φίλες και θαυμάστριες της ιδρύτριας του οίκου Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, όπως η Λιβ Τάιλερ, η Κάρα Ντελεβίν, η Μιράντα Κερ, η Αλέξα Τσανγ και η Αλίσια Κιζ.

moda3

Τα σχόλια είναι κλειστά.