Ειδησεογραφικό site

Μπαράκ Ομπάμα: «Η προεδρία με έκανε καλύτερο οικογενειάρχη»

31

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε πως η προεδρία τον έκανε καλύτερο πατέρα και οικογενειάρχη, στο More Magazine. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα,  η οποία φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού για το καλοκαιρινό τεύχος, έπεισε τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα να μοιραστεί με τους αναγνώστες κάποιες σκέψεις του, σχετικά με την οικογενειακή τους ζωή.

«Ο κόσμος συχνά με ρωτάει, αν η προεδρία με δυσκολεύει στο να περνάω χρόνο με την Μισέλ και τις κόρες μας. Αλλά προς έκπληξη πολλών, η αλήθεια είναι ότι στον Λευκό Οίκο, η  οικογενειακή μας ζωή είναι πιο “φυσιολογική” από ποτέ!», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα. Στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε ότι μαζί με τη Μισέλ- ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις τους-προσπαθούν να μην “χαλάσουν” τις στιγμές που περνούν μαζί ως οικογένεια. «Το προσωπικό γνωρίζει καλά ότι θα πρέπει να είναι εθνική έκτακτη ανάγκη για να αποχωρήσω από το οικογενειακό δείπνο», έγραψε ο Ομπάμα για το τραπέζι που στρώνεται καθημερινά στον Λευκό Οίκο,  στις 6.30 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, εξέφρασε και τα συναισθήματα του για το γεγονός, ότι η μεγαλύτερη κόρη του, θα φύγει από κοντά του για να σπουδάσει στο κολλέγιο. «Όσο είναι δυνατό, θα απολαμβάνω κάθε λεπτό της οικογενειακής μας ζωής. Όσο είμαστε όλοι κάτω από την ίδια στέγη», έγραψε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.