Ειδησεογραφικό site

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο «Καρφί»

40

Η εφημερίδα εξασφάλισε στην έκδοση των 3,5 ευρώ τρεις μεγάλες προσφορές.

Δύο μοναδικά βιβλία και ένα συλλεκτικό CD

  1. ΠΑΤΟΥΧΑΣ

Ένα από τα πιο πρωτότυπα έργα της νεοελληνικής μας πεζογραφίας. Μια απλή, αλλά σωστά ψυχολογημένη ιστορία εξελίσσεται στη Βιάννο της Κρήτης. Κεντρικός ήρωας της ιστορίας είναι ένας παράξενος έφηβος, πρωτόγονος και γεμάτος αυθορμητισμό, που ρίχνεται ξαφνικά μέσα στη μικρή, αλλά όλο ζωντάνια κοινωνία τον χωριού με τον εξαιρετικά ιδιότυπο κόσμο του

  1. ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ

Μια μοναδική προσφορά από τη σειρά βιβλίων Κλασική Εικονογραφημένη Λογοτεχνία με τη συμβολή της UNESCO

  1. CD με τη ζωντανή ηχογράφηση της Οκτωήχου Βυζαντινής Θείας Λειτουργίας ΜΕΡΟΣ Γ’ ή ΜΕΡΟΣ Δ’

 

Ακόμη για τους αναγνώστες της απλής έκδοσης των 2 ευρώ,

εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Ένα βιβλίο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Η ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕΡΟΣ Α’

Η Γυφτοπούλα είναι το τρίτο και εκτενέστερο έργο του Παπαδιαμάντη Ο τόπος, όπου εκτυλίσσεται η υπόθεση, είναι η Πελοπόννησος και χρόνος -ο κατεξοχήν χρόνος του μυθιστορήματος-οι μήνες Απρίλιος και Μάιος του μοιραίου για τον Ελληνισμό έτους 1453. Το πρόσωπο γύρω από το οποίο πλέκεται το μυθιστόρημα είναι η δήθεν γυφτοπούλα Αϊμά, ύπαρξη αρκετά μυστηριώδης, όπως μυστηριώδεις είναι οι βλέψεις και τα αισθήματα που τρέφει για το πλάσμα αυτό ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Πλήθων ή Γεμιστός.

ή ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ

Ο λόγος του Παπαδιαμάντη συναντά τον Λόγο της Αγάπης σε ιστορίες αγάπης και ξενιτιάς. Ιστορίες πόνου και νοσταλγίας. Για κείνους που έφυγαν, για κείνους που μένουν, για κείνους που καρτερούν, για κείνους που «ξεπόνεσαν». Αναμονή, προσδοκία, ελπίδα, λήθη, απελπισία… όλα κρίνονται με μέτρο την αγάπη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.