Ειδησεογραφικό site

Μηταφίδης: Οι δανειστές ξέρουν καλά ότι εμείς δεν θα είμαστε τα «καλά παιδιά» αυτής της συμφωνίας

31

 

Επίθεση κατά του  προέδρου της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε την Τρίτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, έπειτα από τα πυρά που εξαπέλυσε κατά του κόμματός του, με νέες του δηλώσεις, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 9,89 και απαντώντας στην κριτική της ΝΔ, ο κ. Μηταφίδης αναφέρθηκε στον κ. Μεϊμαράκη, διερωτώμενος αν «νομίζει ότι μιλάει σε χώρα λωτοφάγων».

Ο κ. Μηταφίδης σχολίασε ακόμη ότι το στρατηγικό χάσμα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν γνωστό και αν αυτό το απορροφούσαμε τα προηγούμενα χρόνια, «τώρα δεν θα είχε εκραγεί με τον πλέον «εκκωφαντικό τρόπο».

«Η κατάσταση έχει τόσες αντιφάσεις, όποιος νομίζει ότι μπορεί να ξεμπερδεύει από τις ανάγκες του τόπου με πολιτικούς αφορισμούς κάνει λάθος, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν λύνονται, οι αντιφάσεις πρέπει να λυθούν» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Απώλεσε τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση με ευθύνη αυτών των ανθρώπων» .

Την ίδια ώρα, σχολιάζοντας τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές είπε χαρακτηριστικά πως «ξέρουν πολύ καλά ότι εμείς δεν θα είμαστε τα καλά παιδιά αυτής της συμφωνίας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.