Ειδησεογραφικό site

Με σποραδικές βροχές και ζέστη κλείνει το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

51

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ ενώ οι άνεμοι θα πνέου βόρειοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Θεσσαλία αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στην ανατολική Πελοπόνησσο προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες όποτε θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Κεφαλονιά προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.