Ειδησεογραφικό site

Τα έξαλλα πανηγύρια των διεθνών (Βίντεο)

35

Το αεροπλάνο που μετέφερε την ελληνική ομάδα έφτασε αργά το βράδυ (ξημερώματα ώρα Ελλάδος) στην πόλη-ορμητήριο της Εθνικής σε αυτό το Μουντιάλ και προς έκπληξη της «γαλανόλευκης» δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν τη γνωστή αψίδα νερού καλωσορίζοντας τους Έλληνες μετά τη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου (φωτογραφία από Globoesporte).

Δεν τελείωσαν, εκεί, ωστόσο, οι εορτασμοί, καθώς θερμή ήταν η υποδοχή στην Εθνική και όταν έφτασε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει, καθώς οι ντόπιοι έχουν «αγκαλιάσει» την ελληνική ομάδα σαν δική τους και αποθέωσαν τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Οι διεθνείς έδειχναν να το απολαμβάνουν και μάλιστα-σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ-ο Κώστας Μανωλάς και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα πάνω στους πανηγυρισμούς.

Τα έξαλλα πανηγύρια των διεθνών μας στο πούλμαν!

Οι Έλληνες διεθνείς κατάφεραν να βγάλουν στους δρόμους τους Έλληνες με την ιστορική τους πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ και το πανηγύρισαν με την ψυχή τους!

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή από το γήπεδο στο αεροδρόμιο της Φορταλέζα μετατράπηκε σε… γήπεδο από τα συνθήματα και τους χορούς, με τους Σάμαρη, Καραγκούνη, Τοροσίδη να πρωτοστατούν και τον Παπασταθόπουλο να τραβάει με το κινητό του.

Οι παίκτες της Εθνικής μας δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν το σουξέ «Στη Βραζιλία ήρθα» και ανέβαζαν τους τόνους στον στίχο «κούπα να πάρουμε, να τους τρελάνουμε»! Λες;

Τα σχόλια είναι κλειστά.