Ειδησεογραφικό site

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Πρέπει να κάνουμε μια προγραμματική συμφωνία σύγκλισης, ακόμη και πριν τις εκλογές

46

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων ενδιαφέρουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όπως σημείωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του. «Οι δημοσκοπήσεις είναι για όλους τους άλλους εκτός από τους ενδιαφερόμενους. Πρέπει να στεκόμαστε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ας μην ξεχνάμε πως εκτός των άλλων, οι δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνται πάρα πολύ για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν η Νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα, για να εφαρμόσει μετά τις εκλογές, απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης, λέγοντας: «Εχουμε πρόγραμμα», ενώ σε εκείνουν που τον κατηγόρησαν πως δεν είπε κάτι σχετικά στο ντιμπέιτ της Τετάρτης, απάντησε: «Απάντησα ό,τι με ρώτησαν». Κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, κοντεύαμε να κοιμηθούμε, ομολόγησε ο κ. Μεϊμαράκης, αναγνωρίζοντας το «μονοκόματο» του προγράμματος στο ντιμπέιτ.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως οι εκλογές έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ο ίδιος διευκρίνισε πως είχε ζητήσει περισσότερο χρόνο μέχρι τη διεξαγωγή αυτών.

Οι πολίτες είναι εκείνοι που μας κρίνουν, υπογράμμισε ο αρχηγός της ΝΔ, προσθέτωντας: «Ο λαός πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του για αυτά που λέει ο Τσίπρας, όμως πρέπει να σημειώσουμε πως όποτε του ζητώ να βρεθούμε για να συζητήσουμε στα όσα εκείνος έχει δεσμευτεί, ο Τσίπρας δεν δέχεται ούτε να με δει. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην συμφωνήσουμε σε ένα πρόγραμμα κοινής βάσης. Πρέπει να κάνουμε μια προγραμματική συμφωνία σύγκλισης, ακόμη και -πριν τις εκλογές, έστω για θέματα λογικής».

«Μας έλεγε ότι θα δώσει μάχη και πως θα σκίσει το μνημόνιο, γι’ αυτό και είμαι αυστηρός απέναντί του» είπε ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στη στάση ππου κράτησε ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέχρι και την τελευταία του ομιλία, πριν αναδειχθή πρωθυπουργός τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε πως ο Αλέξης Τσίπρας διεκδίκησε και έφερε τα… χειρότερα, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι τα πράγματα σήμερα στη χώρα είναι καλύτερα από το Γενάρη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.