Ειδησεογραφικό site

Μεϊμαράκης: Μέχρι να πάμε σε εκλογές ο Τσίπρας θα εμφανιστεί αντιμνημονιακός!

69

Μέχρι να πάμε σε εκλογές ο Τσίπρας θα εμφανιστεί αντιμνημονιακός, δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή που δίνει στον Άντωνη Σρόιτερ αυτή την ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πειστικά γιατί πάμε αυτή την περίοδο σε εκλογές» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε πως, αν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη χθεσινή του συνέντευξη ερωτήθηκε πολλές φορές, ωστό δεν απάντησε. Ο κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε ειρωνικά: «Ο Τσίπρας είχε χαθεί 6-7 μέρες, ευτυχώς έχετε (σ.σ. στον Alpha) και την κυρία Νικολούλη…».

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Μου φάνηκε αμετανόητος, δεν μπορεί να βρει τις απαντήσεις που απατούνται, γιατί μας πάει αφού υπέγραψε τη συμφωνία;».

Εις ό,τι αφορά το μνημόνιο, ο πρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε πώς να αισθανόταν ο κ. Τσίπρας τη στιγμή που την υπέγραψε και πρόσθεσε: «Τώρα τι λέει; Δώστε μου εντολή να αλλάξω την συμφωνία που υπέγραψα; Όπως το πάει, στο τέλος -μέχρι να γίνουν εκλογές- θα γίνει αντιμνημονιακός».

Οι εκλογές, όπως εξήγησε, ο κ. Μεϊμαράκης, πρέπει να έχουν το χρόνο τους για να εξηγηθούν τα ζητήματα που καλούνται να ψηφίσουν οι πολίτες.

«Πάμε να ζητήσουμε για κάτι που ψηφίστηκε σε μία μέρα, στις 14 Αυγούστου, και που πολύς κόσμος, επειδή ήταν και καλοκαίρι και έλειπε σε διακοπές, δεν έχει καταλάβει για ποιο λόγο καλείται να ψηφίσει» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε για τον κ. Τσίπρα: «Αυτός κυβερνάει όπως θέλει, με τις δικές μας ψήφους, όλοι το κατάλαβαν αυτό. Αναλαμβάναμε μεγάλο κόστος και βάρος, αλλά του λέγαμε να μην μας έχει στο τσεπάκι του, να μην είναι αλαζονικός, γιατί με 250 ψήφους μπορούσε να βρει ένα τρόπο να κυβερνήσουμε».

«Ο άνθρωπος 12 Ιουλίου είχε στο μυαλό του να κάνει εκλογές, ενώ σε εμάς έλεγε ότι από τις 20 Αυγούστου και μετά θα φέρει τη συμφωνία στη Βουλή, για να τη φέρει τελικά στις 13 Αυγούστου» τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Η συμφωνία όπως ψηφίστηκε αποτελεί νόμο του κράτους και θα εφαρμοστεί ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η κυβέρνηση» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.