Ειδησεογραφικό site

“Μεταγραφή-βόμβα” από το περιβάλλον του Ανδρέα Παπανδρέου “φωτογράφισε” ο Κουρουμπλής

54

Σε ενδεχόμενο άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσωπο που συνδέεται με τον Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος Π. Κουρουμπλής μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ενώ εκτίμησε και ότι το ΚΙΔΗΣΟ εμφανίστηκε για να «κόψει από τον ΣΥΡΙΖΑ». Τι είπε για Τζάκρη και Μακρή.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το κόμμα εξετάζει «ενδεχόμενο άνοιγμα σε πρόσωπο που συνδέεται με τον Ανδρέα Παπανδρέου» μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ενώ πρόσθεσε ότι το ζήτημα των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ανοικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα που ακούγονται και πιθανολογείται να φωτογραφίζονται από τη δήλωση του Π. Κουρουμπλή είναι αυτά του Ηλ. Λιβάνη, γιου του Αντώνη Λιβάνη, ιστορικού στελέχους και συνοδοιπόρου του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά ακόμα και του Κ. Λαλιώτη ο οποίος έχει στενές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις με τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη.

«Το θέμα με την Ραχήλ Μακρή δεν έχει κλείσει ακόμα», ανέφερε επίσης, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ δήλωσε ότι η υποψηφιότητα της Τζάκρη με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει σχεδόν κλειδώσει.

Τέλος, έκανε και το δικό του σχόλιο για την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να ιδρύσει νέο κόμμα, σχολιάζοντας πως «δεν ήταν τυχαία κίνηση, αλλά έγινε για να κόψει την φόρα του ΣΥΡΙΖΑ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.