Ειδησεογραφικό site

Μαρινάκης: Θέλουμε αθλητικούς χώρους για τα παιδιά μας

72

Σε εκδήλωση για τους γονείς των αθλητών Ακαδημιών Ερασιτέχνη και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, που έγινε στο «V’ ammos» του «Καραϊσκάκη» έδωσε το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη δεσμεύτηκε πως εφόσον εκλεγεί θα κάνει το παν για να έχουν οι νέοι της περιοχής χώρους άθλησης.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης, ο επίτιμος Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Θεοδωρακάκης, ο Γ.Γ. του Ερασιτέχνη, κ. Γιάννης Δαλέζιος, ο κ. Μπερντ Στορκ, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, γενικός αρχηγός της Ακαδημίας, ενώ εκπροσώπηση είχε και ο Σύνδεσμος Βετεράνων με τον Γ.Γ. κ. Αντώνη Γλύκα και αρκετούς παλαιούς άσους.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη, τόνισε: «Σας καλωσορίζουμε στην εκδήλωση που κάνουν από κοινού οι Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας, τόσο όμως σήμερα, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αφού είστε εσείς που εμπιστεύεστε τα παιδιά μας στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός καλλιεργεί για πολλά χρόνια και θα συνεχίσει να καλλιεργεί στις Ακαδημίες του για περισσότερα από 14 αθλήματα, για να μπορεί να βγάζει μέσα από τα σπλάχνα του αθλητές που να στελεχώνουν τις πρώτες ομάδες, τόσο του πόλο, του βόλεϊ, αλλά και πολλών άλλων αθλημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Φέτος μετράμε 4 πρωταθλήματα Ελλάδος, σε βόλεϊ, πόλο και πινγκ πονγκ. Δύο Κύπελλα στο βόλεϊ και φυσικά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στο πόλο γυναικών. Όλα αυτά γίνονται χωρίς εγκαταστάσεις και με κλειστές τις πόρτες του Δήμου Πειραιά. Φανταστείτε τι ανάπτυξη θα είχαν αν υπήρχαν γήπεδα και κολυμβητήρια για τα παιδιά του Πειραιά. Δεν θα σας καθυστερήσω περισσότερο, θα ήθελα με μεγάλη μου χαρά να καλέσουμε στο βήμα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θρύλος Α.Ε., τον κ. Γιώργο Παύλου, για να μας μιλήσει για τις Ακαδημίες του ποδοσφαίρου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.