Ειδησεογραφικό site

Μαζιώτης προς κρατούμενους: Μην έχετε αυταπάτες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις φυλακές τύπου Γ΄

29

Κείμενο με το οποίο περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί  στις φυλακές τύπου Γ’  στον Δομοκό όπου έχει μεταχθεί μαζί με άλλους κρατούμενους δημοσίευσε στην ιστοσελίδα athens.indymedia o προφυλακισμένος για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης.

Αφού σημειώνει ότι η διαφορά αυτού του τύπου φυλακής δεν έχει να κάνει, για την ώρα, με τις συνθήκες κράτησης αλλά με την επιμήκυνση του χρόνου κράτησης όσων κρατούνται σε αυτή, ο Μαζιώτης απευθυνόμενος στη Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους σημειώνει ότι είναι αυταπάτη η κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’  από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως αναρχικός, επιμένω και συνιστώ, να μην υπάρχουν αυταπάτες στο ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης Σύριζα, που μπορεί να προκύψει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, σε σχέση με την προεκλογική δέσμευση για κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’. Δεν είναι αυτονόητο, ότι μια κυβέρνηση Σύριζα, θα είναι πιο ευάλωτη στις πιέσεις του αγώνα των κρατουμένων για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μαζιώτης.

Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ

Τα σχόλια είναι κλειστά.