Ειδησεογραφικό site

Μέριλιν Μονρόε: Μακάβριο βιβλίο και θλιβερές αναφορές

40

Θα «τρίζουν τα κόκαλα» πολλών celebrities στις ΗΠΑ από την απόφαση του ανθρώπου που οργάνωσε την κηδεία τους να γράψει ένα βιβλίο, σίγουρα αποκαλυπτικό, αλλά και ανατριχιαστικό παράλληλα, στο οποίο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια, πώς ήταν οι σοροί τους, όταν τις παρέλαβε για να τις μεταφέρει στην τελευταία τους κατοικία.

Ο Allan Abbot ήταν ο ιδιοκτήτης πολυτελούς γραφείου κηδειών στο Λος Άντζελες. Το γραφείο είχε την επωνυμία «Abbot and Hast» καθώς ο Abbot είχε και συνέταιρο, με τον οποίο αρχικά ξεκίνησαν με ένα ανθοπωλείο, στη συνέχεια δημιούργησαν μια εταιρεία μεταφοράς διασημοτήτων με λιμουζίνες και αργότερα, εξελίχθηκαν στους πιο γνωστούς «νεκροθάφτες» των celebrities στις ΗΠΑ.

Το βιβλίο του Abbot, το οποίο αναφέρεται στις κηδείες των διάσημων πελατών του, όπως της Μέριλιν Μονρόε και της Νάταλι Γουντ, έχει τίτλο «Pardon My Hearse». Στο βιβλίο ο συγγραφέας αναφέρει ότι κλήθηκε από την αστυνομία του Δυτικού Λος Άντζελες στις 5 Αυγούστου του 1962 να μεταβεί στην κατοικία της δημοφιλούς ηθοποιού, στο Brentwood, για να παραλάβει την σορό της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, που δεν «τσιγκουνεύεται» στις περιγραφές του, η άτυχη ηθοποιός ήταν αγνώριστη. Είχε ψεύτικο στήθος, ψεύτικα δόντια, μοβ σημάδια στο πρόσωπο, απεριποίητα νύχια και… αξύριστα πόδια…

Η σορός, προτού μεταφερθεί στο νεκροταφείο, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου ο ιατροδικαστής ερεύνησε το άψυχο σώμα της ηθοποιού για υποδερμικά τρυπήματα βελόνας σε κάθε σημείο του κορμιού της, χωρίς όμως να βρει τίποτα. Στο νεκροτομείο, όταν αφαιρέθηκε το σεντόνι από την σορό της ηθοποιού, ο Abbot αναφέρει ότι το σώμα της ήταν γερασμένο, ενώ τα μαλλιά της είχαν σκούρα ρίζα, κάτι που σημαίνει ότι είχε καιρό να τα βάψει.

Ο λαιμός της ηθοποιού είχε ένα οίδημα και έδειχνε πολύ πρησμένος, σύμφωνα με τον «νεκροθάφτη – συγγραφέα» και έτσι, οι γιατροί αναγκάστηκαν να την χειρουργήσουν στο νεκροτομείο για να αφαιρέσουν το οίδημα, ενώ το προσωπικό την έλουσε, προτού την ετοιμάσει για την κηδεία.

Η Μονρόε πέθανε το 1962 σε ηλικία 36 ετών και η επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό της είναι ότι προήλθε από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών, όμως, η σχέση της με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι, έχει πυροδοτήσει πολλές ανεπιβεβαίωτες φήμες σχετικά με τα πραγματικά αίτια του θανάτου της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.