Ειδησεογραφικό site

Λάκης Γαβαλάς: «Καλά κάνει και ντύνεται έτσι, αρκεί να παράξει έργο..»

171

Μπορεί αυτή τη σεζόν να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τα… αστέρια του χορού όμως ο Λάκης Γαβαλάς κατάφερε να γίνει αντικείμενο συζήτησης για τις εκκεντρικές του εμφανίσεις στα live του «Dancing With The Stars».

Και επειδή πολύς λόγος έγινε την περασμένη εβδομάδα για τις στιλιστικές επιλογές της νέας κυβέρνησης στην ορκωμοσία των βουλευτών αποφασίσαμε να ρωτήσουμε τον… πλέον αρμόδιο για θέματα μόδας και στυλ.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr για το ροκ στυλ του νέου υπουργού οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη αλλά και την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το κίτρινο παλτό και το φούξια παντελόνι.

«Θεωρώ ότι οι άνθρωποι αυτοί κάνουν μία άλλη δουλειά. Δεν είναι ο πρώτος τους λόγος να φοράνε κάποια ιδιαίτερα ρούχα. Τους βρίσκω αρκετά απελευθερωμένους και μοντέρνους θα έλεγα. Δεν μ’ αρέσει το επιτηδευμένο γιατί καμιά φορά δείχνει ότι το προσπαθούν και τους φοράει αντί να το φορούν. Σίγουρα και ευτυχώς δεν θα έχουν στιλίστες να τους ντύνουν», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.
Στη συνέχεια σχολίασε και την εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

«Μια χαρά ήταν …»

zoi-yellow-700x691

Πώς φάνηκε στον Λάκη Γαβαλά ο συνδυασμός των χρωμάτων που επέλεξε στην ορκωμοσία της νέας Βουλής;

«Εμένα μου αρέσουν τα χρώματα πάρα πολύ ίσως επειδή μια γυναίκα φοράει πάντα σκούρα χρώματα θεωρούμε ότι αν μια φορά φορέσει κάτι χρωματιστό ότι είναι εκτός. Γιατί; Mια χαρά ήταν. Δεν ξέρω τελικά και ο κόσμος τι θέλει»

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εμφάνιση του νέου υπουργού Οικονομικών Γιάννη ή… Γιάνη Βαρουφάκη και είπε: «Στην αρχή ακούς αυτά που λέει και θες να τα αποτυπώσεις γιατί είναι υποσχέσεις και είναι πολύ ωραίο πράγμα η Ελλάδα να ζει με ωραίες υποσχέσεις και εύχομαι να υλοποιηθούν. Μετά κοιτάζω τι φοράνε, δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τι ακριβώς γίνεται. Αν αυτός αισθάνεται έτσι ή ο κάθε ένας υπουργός καλά κάνει και αισθάνεται έτσι αρκεί να παράξει έργο. Γιατί κι εγώ καμιά φορά ντύνομαι θεατρικά αλλά στη δουλειά μου είμαι πολύ τετραγωνισμένος. Ο κάθε ένας εκφράζεται με τον τρόπο που αισθάνεται καλύτερα».

varoufakis2222

Τα σχόλια είναι κλειστά.