Ειδησεογραφικό site

Κουρουμπλής: Το αποτέλεσμα δίνει δύναμη, αλλά και ευθύνη στον Τσίπρα

30

«Το αποτέλεσμα το αποψινό ακυρώνει όλες εκείνες τις πολιτικές που επεβλήθησαν στη χώρα και αποδείχθηκαν άκαρπες», είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Ο Υπουργός Υγείας στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύναμη, αλλά και την ευθύνη που δίνει το αποτέλεσμα στον πρωθυπουργό.

«Δίνει στον Αλέξη Τσίπρα την δύναμη, αλλά και τη μεγάλη ευθύνη, την εθνική ευθύνη να διαχειριστεί τη δυσκολία της στιγμής ενώνοντας το λαό, ενώνοντας το έθνος, την πατρίδα, δημιουργώντας ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ώστε η διαπραγμάτευση που θα αρχίσει αμέσως να έχει το αποτέλεσμα που αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια απάντησε στο ερώτημα πως θα εκλάβουν οι ευρωπαίοι το μήνυμα αυτό, λέγοντας: «Είμαι ευρωπαίος και νομίζω ότι η δημοκρατία στην Ευρώπη δεν πέθανε».

Στο ερώτημα, τέλος, πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες είπε: «πιστεύω ότι θα ξεκινήσουν αμέσως οι διαπραγματεύσεις και οι τράπεζες μέρα με τη μέρα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία καλύτερη λειτουργική δραστηριότητα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.