Ειδησεογραφικό site

Κατέθεσαν Παππάς-Σκουρλέτης για τον “χρηματισμό βουλευτών”

61

Ενώπιον του εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών κατέθεσαν ως μάρτυρες ο Π. Σκουρλέτης και ο Ν. Παππάς. Τη σκυτάλη παίρνουν Κωνσταντόπουλος,Δραγασάκης,Καμμένος και πιθανότατα και ο Τσίπρας.

«Οφείλουμε όλοι να συνδράμουμε στο έργο της Δικαιοσύνης η οποία πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλετης που κατέθεσε την Πέμπτη μαζί με τον Νίκο Παππα διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα ενώπιον του εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί με επικοινωνιακού τύπου παιχνίδια να αλλάξει τις ανακοινώσεις περί εξόδου από το μνημόνιο. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Την ερχόμενη εβδομάδα ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Δραγασάκης.

Σύμφωνα με δικαστικές πήγες στην έρευνα αναμένεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Την Τετάρτη κατέθεσε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας του ότι επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για να δωροδοκήσουν βουλευτές προκείμενου να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατιας.

Είπε ότι οι πήγες του είναι έγκυρες, αλλά επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο και δεν τις αποκάλυψε.

Στις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει για φωτογραφικές τροπολογίες της κυβέρνησης και διαφθορά επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανέφερε και την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας. Παράλληλα, κατηγόρησε εκ νέου τη ΝΔ για δάνειο που πήρε από τράπεζα. «Έχουμε εκδώσει βιβλιαράκι το Μάιο που αναφέρει τις φωτογραφίες τροπολογίες» σημείωσε.

Πηγή: www.skai.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.