Ειδησεογραφικό site

Κατάληψη της ΕΡΤ ετοιμάζει ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τη νύχτα των εκλογών – Τι γράφουν ΤΑ ΝΕΑ

98

Την εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της κρατικής τηλεόρασης θα θελήσουν να μεταδώσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΟΣΠΕΡΤ τη νύχτα των εκλογών, γράφει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Προκαλεί αίσθηση αυτή η πληροφορία που μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του σήμερα, επικαλούμενους δημοσιογραφικούς κύκλους. Γράφει χαρακτηριστικά:

«Σε δημοσιογραφικούς κύκλους διακινείται εσχάτως η πληροφορία ότι τη νύχτα των εκλογών, με το που θα κριθεί το αποτέλεσμα και θα είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει οργανωθεί ειδική ομάδα κομάντο που θα εφορμήσει να καταλάβει το κτίριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται, λέει, για μια ομάδα οργανωμένη από στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ με τη συμμετοχή γνωστών συριζοδημοσιογράφων, οι οποίοι θα καταλάβουν το κτίριο της πρώην ΕΡΤ και θα μεταδώσουν εικόνα της απελευθερωμένης από τα δεσμά της, κρατικής τηλεόρασης.

Κατά τον σχεδιασμό, το εγχείρημα θα υποστηρίξουν τις πρώτες ώρες ομάδες “αλληλέγγυων”, καθώς και συνδικαλιστές προσκείμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ!».

Αγλαϊα Κυρίτση: Θα επαναπροσληφθούν όλοι στην ΕΡΤ

Την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στην ΕΡΤ υποσχέθηκε χθες η υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαΐα Κυρίτση, η οποία σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό την Τετάρτη ανέφερε ότι «αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά της πολιτικής και του ήθους της Aριστεράς».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» και ερωτηθείσα σχετικά με το αν θα επαναπροσληφθούν όλοι στην ΕΡΤ, απάντησε πως «επαναπροσλαμβάνονται όλοι» και πρόσθεσε πως «πρέπει να υπάρξει μια σωστή αξιολόγηση των ανθρώπων που πρέπει και χρειάζονται για να δουλέψουν και στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση».

Μάλιστα, η κ. Κυρίτση εξέφρασε την άποψή της ότι το «EΡΤ» δεν έπρεπε να φύγει, αν το δει κανείς από το brand name, και σημείωσε πως «πρέπει να δούμε τι δημόσια ραδιοτηλεόραση θέλουμε».

Ας σημειωθεί ότι η κ. Κυρίτση τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πρώην παρουσιάστρια του κρατικού καναλιού.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.