Ειδησεογραφικό site

Καστοριά: «Βραχιολάκια» στους νεαρούς με αδυναμία… στην τεχνολογία

42

Παιδιά της «γενιάς των υπολογιστών» είναι δυο νεαροί που παραβίαζαν μαγαζιά σε διάφορες περιοχές της Καστοριάς για να κλέψουν, όχι μόνο μετρητά, αλλά και high tech συσκευές τις οποίες κρατούσαν στα σπίτια τους όπου βρέθηκαν.

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, οι δυο φίλοι ηλικίας 19 και 22 χρόνων μπήκαν μια καφετέρια όχι για να πιουν… καφέ, αλλά για να «βουτήξουν» από μέσα ένα τσαντάκι που περιείχε 700 ευρώ και ένα κινητό, καθώς και έναν φορητό υπολογιστή. Η κλοπή εξιχνιάστηκε και οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν έρευνα στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν οι δυο συσκευές αλλά όχι όλα τα χρήματα παρά μόνο 150 ευρώ.

Μαζί με αυτά, όμως, κατασχέθηκαν και άλλοι δύο φορητοί υπολογιστές που, όπως αποδείχθηκε, είχαν κλαπεί από άλλα πέντε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή από τις αρχές Νοεμβρίου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.