Ειδησεογραφικό site

Καρύδης κατά Τσίπρα: Μέσα κάνει το λιοντάρι και στο εξωτερικό είναι ποντίκι που βρυχάται

60


Με σκωπτικό ύφος σχολίασε τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, την Τρίτη στην Φρανκφούρτη, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook έκανε λόγο για έναν ΣΥΡΙΖΑ «λιοντάρι» στο εσωτερικό αλλά «ποντίκι» στο εξωτερικό.

«Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό της χώρας κάνει το λιοντάρι, στις επίσημες συναντήσεις στο εξωτερικό είναι σαν το ποντίκι που βρυχάται» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καρύδης το πρωί της Τετάρτης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Καρύδης αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στη θέση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος την Τρίτη ορκίστηκε υφυπουργός Ανάπτυξης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Καρύδη για τη συνάντηση Ντράγκι – Τσίπρα έχει ως εξής:

«Και μόνο ότι ο κ. Ντράγκι σημείωνε λεπτομερώς στο σημειωματάριο του, κάθε τι που του έλεγε ο κ. Τσίπρας για το χρέος, ήταν αρκετό για να χαρακτηρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ εποικοδομητική τη συνάντηση.

» Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό της χώρας κάνει το λιοντάρι, στις επίσημες συναντήσεις στο εξωτερικό είναι σαν το ποντίκι που βρυχάται.

» Ελπίζουμε πλέον, να κατανοούν ότι η μόνη λύση βρίσκεται στην ενότητα των δυνάμεων, μέσω της δημιουργίας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης».

Τα σχόλια είναι κλειστά.