Ειδησεογραφικό site

Καρύδης για Τατσόπουλο: «Να προσέξει μήπως από την πολύ κατρακύλα τον πάρει το ποτάμι»

55

Με ένα ιδιαίτερο καυστικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης στα όσα είχε πει για το κόμμα του νωρίτερα μέσω του ΒΗΜΑ FM 99,5 ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο Δημ Καρύδης έκανε λόγο για «χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ» από την πλευρά του Πέτρου Τατσόπουλου.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM νωρίτερα ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε χαρακτηρίσει το ΠΑΣΟΚ «κωλοκόμμα» που ευθύνεται για τη διαφθορά στον τόπο.

«Το κωλοκόμμα που λεγόταν και συνεχίζει να λέγεται ΠΑΣΟΚ έχει διαβρώσει τόσο πολύ, με αυτόν τον ποπουλισμό του ότι «όλοι θα διοριστούμε, με κάθε μέσο και τρόπο και κάθε πλαστογραφία», όλες τις πολιτικές συμπεριφορές όλων των κομμάτων: από τη Ν.Δ. έως τον ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς… Είκοσι χρόνια ήταν το ΠΑΣΟΚ, αν δεν είναι υπεύθυνο αυτό, ποιος είναι; Το ΠΑΣΟΚ το καλλιέργησε αυτό. Ήταν μια νοοτροπία που ξεκίνησε από το ΤΤ, με μια ισοπέδωση. Όλα μαζί μπήκαν, πρόβατα και ερίφια μαζί, κατέκλυσαν τους δημόσιους μηχανισμούς και είχαμε το πιο φαύλο κομματικό κράτος. Δεν δαιμονοποιώ το ΠΑΣΟΚ, αλλά επί ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η διαφθορά» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος, καυτηριάζοντας παράλληλα την τάση του ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετήσει την φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ.

Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ ήταν άμεση αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήδη ο συγκεκριμένος βουλευτής ξεκίνησε προεκλογική καριέρα για το Ποτάμι: «Ο Π. Τατσόπουλος ξεκίνησε κατά πως φαίνεται την προεκλογική του εκστρατεία… με πολύ βαρετό τρόπο: χυδαιότητες, λάσπη και ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ…. Καλό όμως είναι να προσέξει μήπως από την πολύ κατρακύλα τον πάρει το ποτάμι» έγραψε ο Δημ. Καρύδης στα social media.

Τα σχόλια είναι κλειστά.