Ειδησεογραφικό site

«Καρφιά» Θεοδωράκη για Τσίπρα: Είναι το νέο της παλαιάς πολιτικής

27

 

Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο είπε ότι «είναι το νέο της παλαίας πολιτικής» εξαπολύει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Οι διαφημιστές του Αλέξη Τσίπρα αναζητούσαν απεγνωσμένα ένα νέο δίλημμα αφού ο αντιμνημονιακός αγώνας τους τελείωσε. Δεν είσαι νέος αν πολιτεύεσαι με τον παλιό τρόπο. Αν καταργείς τα πρότυπα σχολεία, αν διαιωνίζεις την εξουσιά των συντεχνιών, των συμφερόντων, αν βάζεις στις θέσεις κλειδιά μόνο τους κομματικούς σου φίλους. Είναι νέο αυτό που έφεραν ο κ. Μπαλτάς, η κυρία Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Σκουρλέτης;» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Ελεύθερο Τύπο ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζητά «το Ποτάμι να είναι δυνατό και να είναι η μηχανή της επόμενης κυβέρνησης» προσθέτοντας ότι η συμμετοχή του στην κυβέρνηση δεν θα γίνει χωρίς όρους. «Στις θέσεις εργασίας- δηλαδή στα υπουργεία- πρέπει να βρεθούν οι επαΐοντες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάριζει, επίσης, ότι ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση ως υπουργός.

Μιλώντας, τέλος, για τη στάση που κράτησε το Ποτάμι το τελευταίο διάστημα επαναλαμβάνει ότι το Ποτάμι στήριξε τη χώρα, όχι τον κ. Τσίπρα, ο οποίος «αμφιταλαντευόταν γιατί κοιτούσε μόνο προς το κόμμα του». «Η χώρα πήγαινε στα βράχια. Κάποιοι σχεδίαζαν την επιστροφή στη δραχμή. Έπρεπε να δράσουμε. Να μην μπορούν να λένε «δεν θα περάσει η συμφωνία από  τη Βουλή». Γιατί αυτό έλεγαν στους ξένους. Όλους αυτούς λοιπόν τους αφοπλίσαμε με την επιθετική μας τακτική» καταλήγει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.