Ειδησεογραφικό site

«Καρφί» Λαπαβίτσα: Δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτή την διαπραγμάτευση

33

Στηρίζει την κυβέρνηση αλλά παράλληλα «ανησυχεί» για τα όσα συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της περασμένης Παρασκευής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

Μιλώντας στο Star, ο κ. Λαπαβίτσας ανέφερε ότι «την επόμενη φορά που θα πάμε σε διαπραγμάτευση και εφόσον υπάρχει η εμπειρία πλέον του τι συνέβη την προηγούμενη βδομάδα και υπάρχουν και η γνώση και η ανάλυση, θα ήταν καλό να πάμε προετοιμασμένοι για πολλά και άλλα ενδεχόμενα».

Για τον ίδιο  «κόκκινη γραμμή» αποτελεί η υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. «Δεσμευτήκαμε να πετύχουμε διαγραφή του χρέους και επανεκκίνηση της οικονομίας με ανακούφιση της κοινωνίας», επισήμανε ο κ. Λαπαβίτσας, προσθέτοντας ότι, «αν δεν μπορούμε να πετύχουμε και αυτά, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης» τόνισε.

Σχετικά με την κριτική που άσκησε ο Μανώλης Γλέζος, ο κ. Λαπαβίτσας είπε ότι πρόκειται για μία ξεχωριστή ιστορική προσωπικότητα, που εκφράστηκε με τρόπο συναισθηματικό. Ωστόσο, όπως σημείωσε, η συναισθηματική τοποθέτηση έχει την αξία της, «αλλά τη στιγμή αυτή έχει μεγαλύτερη σημασία να μπουν τα πράγματα με σκληρό, πρακτικό και τετράγωνο τρόπο μπροστά στον ελληνικό λαό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.