Ειδησεογραφικό site

“Χοντραίνει” η κόντρα στους ΑΝΕΛ – Καμμένος: Ορισμένοι επέλεξαν να γίνουν “βρώμικα μαξιλάρια” – Μελάς: Δεν θα παραδώσω την έδρα μου

70

kammenos1

Με «πολιτικό αποκεφαλισμό» απείλησε χθες ο Πάνος Καμμένος όποιο βουλευτή του κόμματος του «δώσει ανάσα στην κυβέρνηση» ψηφίζοντας ΠτΔ ενώ με νέο tweet του σήμερα χαρακτήρισε τον Π. Μελά «βρώμικο μαξιλάρι» υπονοώντας ότι χρηματίζεται για να «ψηφίσει κατά συνείδηση» όπως ο ίδιος δήλωσε στην προεδρική εκλογή.

Μέσω των social media επέλεξε ο Πάνος Καμμένος να δώσει συνέχεια στην εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή την πρόθεση του βουλευτή Παναγιώτη Μελά να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το πρωί της Πέμπτης κάνει λόγο για «βρώμικα μαξιλάρια» αναφερόμενος σε βουλευτές – χωρίς να τους κατονομάζει – που επέλεξαν να παίξουν αυτό το ρόλο.

Ο κ. Μελάς, όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, είχε κρατήσει επιφυλάξεις όσον αφορά τη στάση του στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας «γιατί αυτήν τη στιγμή, πάνω από πρόσωπα, κόμματα και καρέκλες, πρέπει να βάλεις τον ελληνικό λαό». «Εάν πάμε σε εκλογές και δεν ψηφιστεί ο ΠτΔ, οι εκλογές τότε θα φέρουν λίγο πίσω και την οικονομία. Πρέπει λοιπόν να προσέξεις τι θα κάνεις και όσο το δυνατόν αργότερα να γίνουν εκλογές, για το καλύτερο συμφέρον του λαού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ντροπή» γράφει ο Πάνος Καμμένος σήμερα προσθέτοντας πως «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους δώσαμε την ευκαιρία, οι πολίτες τους εκλέξατε Βουλευτές και αυτοί επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια…»

Μελάς: Δεν θα παραδώσω την έδρα μου

Ανοικτό εξακολουθεί να αφήνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μετλάς το ενδεχόμενο να ψηφίσει για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά δήλωσε ότι «πάνω από τα κόμματα και τα πρόσωπα βάζει το καλό του τόπου».

«Είμαι 50 – 50 για να ψηφίσω» ανέφερε, χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί «αποκεφαλισμού» και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να παραδώσει την έδρα του.

«Εγώ πήρα τις ψήφους στον Πειραιά, γιατί να δώσω την έδρα;», διερωτήθηκε.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε καλέσει εμμέσως πλην σαφώς τον κ. Μελά -μέσω του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού- να παραδώσει την έδρα του, λέγοντας πως ήταν έντιμη η στάση του Ανδρέα Ψυχάρη, που «διαφώνησε, παραιτήθηκε και παρέδωσε την έδρα του».

Εξάλλου, ο κ. Μελας είπε ακόμη ότι θα συνεργαζόταν και με τον ΣΥΡΙΖΑ εάν έκρινε ότι θα ήταν για το καλό του ελληνικού λαού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.