Ειδησεογραφικό site

Ο Καμμένος απειλεί να… «αποκεφαλίσει» τον Π. Μελά – «Μύλος» οι ΑΝΕΛ

37

«Μύλος» έγιναν για άλλη μια φορά οι ΑΝΕΛ, μετά τη διαφοροποίηση του Π. Μελά. σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Π. Μελάς, δήλωσε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θεωρώντας ότι οι εκλογές δεν είναι λύση, διαχωρίζοντας έτσι τη θέση του από το κεντρική πολιτική γραμμή του κόμματός του.

Άμεση ήταν η απάντηση Καμμένου προς τον Π. Μελά:

Όποιος δώσει ανάσα στην κυβέρνηση ψηφίζοντας ΠτΔ «αποκεφαλίζεται»

«Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει «ανάσα» στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «αποκεφαλίζεται». Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο».

Τα παραπάνω είπε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Μελά, σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στον κ. Μελά -ο οποίος μια μέρα μετά την απόφαση της ΚΟ «να μην ψηφίσει ΠτΔ για να πάμε σε εκλογές, μιλώντας στον Βήμα FM άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα- απάντησε και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «Άλφα 9,89».

«Ένας έντιμος πολιτικός άνδρας δεν μπορεί να έχει άλλη «γλώσσα» μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα κι άλλη «γλώσσα» εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Χτες ο κ. Μελάς, επειδή συζητήσαμε το θέμα των ενστάσεών του ή των θέσεών του ή των απόψεών του, όταν συνέταξα ως εκπρόσωπος το συγκεκριμένο κείμενο και το διάβασα στους συναδέλφους, όλοι είπαν «ναι» ομόφωνα και μάλιστα είπε ο πρόεδρος, όποιος δεν συμφωνεί -γιατί ήταν μια επαναβεβαίωση προηγούμενης απόφασής μας- είναι καλό να φύγει από τώρα από την αίθουσα. Κι όλοι έμειναν μέσα» είπε ο κ. Κουίκ.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κάλεσε τον κ. Μελά το Σαββατοκύριακο στο Συνέδριο «αυτά που λέει στα ραδιόφωνα ας έρθει να τα πει μπροστά στους χίλιους συνέδρους, που δίνουν αγώνα κάθε μέρα στην εκλογική μας βάση εθελοντικά, με στερήσεις -ακόμη κι από την τσέπη τους- να έρθει να τους τα πει».

«Να έρθει να τα πει, για να καταλάβουμε κι εμείς» πρόσθεσε ο κ. Κουίκ, και κατέληξε: «Από το κλίμα που εισέπραξα χτες, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ένας βουλευτής που να μη θέλει εκλογές και μάλιστα με τον κ. Μελά να λέει, ότι αυτή η κυβέρνηση μας έχει καταστρέψει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.