Ειδησεογραφικό site

Και μοντέλο η ωραία…δεκανέας!

63

Ο λόγος για την Ισραηλινή Μάλκα Σλόμιτ, η οποία μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατέκτησε την καρδιά των χρηστών των τόπων κοινωνικής δικτύωσης με 5,700 tweets κάθε δευτερόλεπτο και post που κοινοποιούνται στο Facebook τα οποία φτάνουν σχεδόν τα 2,5 δις.

Η σαγηνευτική Σλόμιτ, παρότι υπηρετεί στο στρατό ως δεκανέας αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει η μούσα της ιταλικής εταιρίας εσωρούχων Intimissimi και να κερδίσει ακόμα περισσότερους φανατικούς θαυμαστές.

Η Σλόμιτ που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τελ Αβίβ ανακαλύφθηκε από ένα πρακτορείο μοντέλων χάρη στο δημοφιλές της προφίλ στο Facebook και στη συνέχεια τράβηξε την προσοχή της Intimissimi χάρη στα εντυπωσιακά shares που είχε σε Twitter και Instagram. Η όμορφη Σλόμιτ κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τον λαβύρινθο της τεχνολογίας χάρη στην έμφυτη φρεσκάδα και την αφοπλιστική γοητεία της που συμβαδίζουν απόλυτα με τα στάνταρντς αισθητικής της ιταλικής εταιρίας.

Η νεαρή Ισραηλινή με ύψος 1.75 και διαστάσεις 81-61-89 αποτελεί την νέα εικόνα της θηλυκότητας, εμπνέοντας ομορφιά και ρομαντισμό, μακριά από υπερβολές και ακρότητες, κάπου ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα.

Η επιτυχία της ήταν άμεση, καθώς αναδείχθηκε το 7ο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της χώρας της, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλές καμπάνιες διάσημων οίκων.

Όσο για τη θητεία της στο στρατό, η ίδια δηλώνει: «Η ισορροπία ανάμεσα στον στρατό και το μόντελινγκ με κάνει να νιώθω όμορφα. Νιώθω προσγειωμένη συνέχεια».

israel3

israel2

israel4

israel7

israel1

isreal5

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.