Ειδησεογραφικό site

Βίντεο: Κάτι πιο γελοίο από αυτό, απλώς δεν υπάρχει…!

49

Φιλιππίνες: Έβαλαν πάνες στους αστυνομικούς που περιπολούσαν κατά την επίσκεψη του Πάπα, χωρίς  καν παντελόνια. Τα γάντια τους πάντως, τα φορούσαν…Η αποθέωση της γελοιότητας…
Εικόνες-σοκ από τις Φιλιππίνες: Στοιβάζουν τα ορφανά σε κλουβιά για να μην τα δει ο Πάπας
Δεν είναι δυνατόν να αφήνουν τα πόστα τους και να ψάχνουν τουαλέτα στη διάρκεια ενός τέτοιου γεγονότος, είπε ο αρχηγός

Το απίστευτο θέαμα των αστυνομικών στη Μανίλα να φορούν από πάνω τη στολή και από κάτω… πάνα (!) δεν γνωρίζουμε εάν το είδε κατά την επίσκεψή του στις Φιλιππίνες ο Πάπας Φραγκίσκος, σίγουρα όμως το είδαν τα εκατομμύρια πιστών που περίμεναν στους δρόμους να τον δουν και να τον ακούσουν!

Μπορεί να φαίνεται εξωφρενικό, όμως όντως συνέβη, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Καθώς οι αρχές ανάμεναν ότι η επίσκεψη του Πάπα θα προσέλκυε τεράστια πλήθη, ο αρχηγός της αστυνομίας της χώρας και το επιτελείο του, σκέφτηκαν να… εφοδιάσουν το αστυνομικό σώμα που ήταν επιφορτισμένο με την περιπολία στους δρόμους με πάνες ενηλίκων!

«Δεν είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια ενός τέτοιου γεγονότος, ο αστυνομικός να αφήνει τη θέση του και να περιμένει στην ουρά της δημόσιας τουαλέτας», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός όταν ανακοίνωνε στις 6 Ιανουαρίου στους 2.000 αστυνομικούς που ήταν επιφορτισμένοι με το καθήκον αυτό, πώς ακριβώς θα το εκτελούσαν.

Καθώς όμως οι πάνες είναι… τεράστιες και δεν χωρούσαν μέσα από τα παντελόνια της στολής, αποφασίστηκε να φορεθούν σκέτες: από πάνω οι αστυνομικοί φορούσαν κανονικά το πουκάμισο της στολής και από κάτω… μόνο την πάνα!

police-manila-dyo

images

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.