Ειδησεογραφικό site

Ισραήλ: Συνέπεια της παλαιστινιακής εκστρατείας μίσους η επίθεση στην πρεσβεία μας στην Αθήνα -Ζητούν σύσσωμη καταδίκη από τη διεθνή κοινότητα

46

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ υποστήριξε σήμερα ότι η επίθεση κατά της πρεσβείας της χώρας στην Αθήνα αποτελεί συνέπεια της «εκστρατείας υποκίνησης μίσους», την οποία διεξάγουν, όπως υποστηρίζει, οι Παλαιστίνιοι ηγέτες.

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής εναντίον της ισραηλινής πρεσβείας στην ελληνική πρωτεύουσα, προκαλώντας ελαφριές υλικές ζημιές, αλλά όχι θύματα, σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία.

Η επίθεση αυτή «είναι η πιο πρόσφατη εκ των βίαιων ενεργειών που αποτελούν συνέπεια της εκστρατείας υποκίνησης μίσους, την οποία διεξάγουν διεθνώς οι ηγέτες της Παλαιστινιακής Αρχής και φιλοπαλαιστινιακές οργανώσεις» υποστήριξε το ΥΠΕΞ του Ισραήλ σε ανακοίνωσή του.

«Η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταδικάσει την εκστρατεία αυτή και τις συνέπειές της» πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα από tokarfi.gr: Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ- Κικίλιας: Κανένας δεν θα διαταράξει τις σχέσεις των δύο χωρών – Τι αναφέρουν τα Ισραηλινά ΜΜΕ

Τα σχόλια είναι κλειστά.