Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Να μας πει ο Τσίπρας τι ζητάει από τους δανειστές (Βίντεο)

31

Το «Ποτάμι» δεν αποδέχεται πολλά από αυτά που ζητούν ή φαίνονται να ζητούν οι εταίροι και οι δανειστές μας, δήλωσε από το Παρίσι ο Σταύρος Θεοδωράκης και ζήτησε να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και ο πολιτικός κόσμος για τις διεκδικήσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Από την άλλη, όπως τόνισε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» «πρέπει να μας πει η κυβέρνηση τι είναι αυτό που ζητάει από τους εταίρους μας. Πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία, να ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα για τις διεκδικήσεις του. Πολύ φοβάμαι ότι η λύση δεν είναι οι απαιτήσεις, έτσι χωρίς πρόγραμμα από την Αθήνα, και βέβαια η λύση δεν είναι τα σενάρια λιτότητας των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης».

O Σταύρος Θεοδωράκης, μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Γάλλο υπουργό Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακών Υποθέσεων Εμμανουέλ Μακρόν, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, εξέφρασε την ελπίδα του, ο Πρωθυπουργός να τολμήσει τις επόμενες ώρες να συγκρουστεί με τον κακό εαυτό του κόμματός του και να προχωρήσει σε μία συμφωνία που θα είναι ωφέλιμη για τον ελληνικό λαό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.