Ειδησεογραφικό site

Θα πάει ο Παυλόπουλος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Χρέους όπως ανακοίνωσε η Ζωή;

25

Θα απέχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πανηγυρική συνεδρίαση της Επιτροπής για το Χρέος που διοργανώνει αύριο η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Το δελτίο Τύπου της Βουλής αναφέρει πως ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο θα παραβρεθεί, αλλά θα χαιρετήσει κατά την έναρξη της συνεδρίασης, κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα πρώτα συμπεράσματα του ελέγχου νομιμότητας του χρέους.

Διαφορετική άποψη όμως έχουν οι συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας που επισημαίνουν ότι ο κ. Παυλόπουλος θα απουσιάζει από τη συνεδρίαση, καθώς εκείνη την ώρα θα συναντάται με τον Αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί ότι συνεργάτες του Προέδρου επισημαίνουν ότι έχουν ενημερώσει σχετικά με την απουσία του από νωρίς σήμερα το πρωί το γραφείο της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Παραταύτα, η Βουλή εξέδωσε δελτίο Τύπου στις 17.00 αναφέροντας ότι ο ΠτΔ θα παραστεί κανονικά.

Εξάλλου, το ίδιο δελτίο Τύπου αναφέρει πως στη συνεδρίαση θα παρίσταται και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Πάντως, υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε παραβρεθεί κατά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος προκαλώντας την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης που τον κατηγόρησαν ότι συμμετέχει σε κομματικές συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.