Ειδησεογραφικό site

Η Jolie ξεσπά σε κλάματα on-air στο γαλλικό ραδιόφωνο

42

Λύγισε η Αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie όταν, καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Παρίσι, ένας ακροατής τηλεφώνησε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την μάχη της με τον καρκίνο και τον τρόπο που αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας της.

Η ηθοποιός υποβλήθηκε στην διαδικασία αυτή τον Φεβρουάριο του 2013 και μίλησε δημόσια για την διπλή μαστεκτομή της, σπάζοντας τα ταμπού που επικρατούσαν γύρω από το θέμα.
Η ηθοποιός ανακοίνωσε την επέμβαση της σε άρθρο της στην εφημερίδα New York Times.

Σε εμφάνιση της στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, η ηθοποιός άκουσε έναν ακροατή που τηλεφώνησε να λέει «θέλω να ευχαριστήσων την Angelina Jolie που είχε το θάρρος να μιλήσει δημόσια. Και να υποστηρίξει αυτόν τον αγώνα μαζί με όλους που έχουν χάσει, που έχουν παλέψει και που είναι ηρωίδες αντιμετωπίσζοντας αυτή την ασθένεια. Με αυτόν τον τρόπο, με κουράγιο και τόλμη, με το να ανακοινώσει την επιλογή της, βοήθησε να ανοιχτεί ένα θέμα που ήταν taboo στην Γαλλία. Δεν είναι μόνο εκπληκτική γυναίκα αλλά και φανταστική μητέρα».

Η Jolie ψέλλισε με λυγμούς «Ω θέε μου». Όταν ηρέμησε απάντησε πως «Ευχαριστώ για αυτό το μήνυμα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα, όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά και οι πατεράδες, οι γιοι οι κόρες που υποστηρίζουν αυτές τις γυναίκες. Εγώ εμπνεύστηκα από τόσες γυναίκες στην ζωή μου και χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους και όσο μπορώ θα το κάνω. Ελπίζω αυτή η συζήτηση να συνεχίσει, υπάρχουν και άλλοι καρκίνοι εκτός από των ωοθηκών και του μαστού και άλλα ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Το να το συζητάς το απομυθοποιεί και δεν είναι πια ταμπού. Θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι να το συζητάμε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.