Ειδησεογραφικό site

Η ροζ τσάντα της την πάει παντού

38

Η Genevieve Blau και η ροζ τσάντα πλάτης της, μάρκας Jansport είναι το πιο… χαρούμενο «ζευγάρι» του Instagram σήμερα.

Μετά από την «σχέση» που κέρδισε τις καρδιές των χρηστών του internet, η Blau δέχτηκε πρόταση από την Jansport να γίνει σπόνσοράς της, πληρώνοντας όλα τα ταξίδια της.

tsanta_2.JPG

Στις αρχές του μήνα η Blau ξεκίνησε να «βγαίνει ραντεβού» με την τσάντα της και να σηκώνει στον Instagram τα μέρη όπου πήγαινε, χρησιμοποιώντας το hashtag #JansportDate.

Στις φωτογραφίες φαίνεται αυτή και τσάντα της να δειπνούν, να πίνουν, ακόμα και να έχουν double date με έναν άλλο άνδρα με μία τσάντα πλάτης.

tsanta_3.JPG

 

Το project #JansportDate έφερε στην Blau εκατοντάδες νέους followers στο Instagram με μία φωτογραφία να έχει πάνω από 200 likes.

 

Η ιστορία της έγινε άρθρο σε Daily Dot, Mashable, Cosmopolitan, αλλά η κωμικός στο επάγγελμα Blau, δεν θέλει να το πάρει στα σοβαρά.

 

«Το χιούμορ μου τείνει να με οδηγεί προς το παράλογο,» είπε η ίδια στον Business Insider.

 

tsanta_4.JPG

«Ελπίζω το να βγαίνω με την τσάντα μου στο internet, να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αρχίσουν να βγαίνουν και να διασκεδάζουν, ακόμα και μόνοι τους», αναφέρει η Blau η οποία δεν αποκαλύπτει το νέο τους ταξίδι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα viral οδηγεί σε χορηγία διακοπών.

Νωρίτερα φέτος την Ανοιξη ο Kevin Blandford κέρδισε δωρεάν ταξίδι στο Puerto Rico, αλλά η ημερομηνία δεν βόλευε την γυναίκα και τα παιδιά του.

tsanta_5.JPG

Ο Blandford πήγε μόνος του και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πέρασε… χάλια.

Το ξενοδοχείο του και ένα τοπικός ταξιδιωτικός πράκτορας αποφάσισαν να δώσουν στον Blandford το «do-over», στέλνοντάς το σε ένα παραδεισένιο μέρος, δίπλα στην θάλασσα, παρέα με την οικογένειά του.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.