Ειδησεογραφικό site

Η νέα πρώτη κυρία της χώρας Μπέττυ Μπαζιάνα (Φωτο)

124

Η Περιστέρα Μπαζιάνα καθ όλη τη βραδιά της μεγάλης νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις χτεσινές εκλογές ήταν διακριτικά στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. 

 

ΟΑλέξης Τσίπρας έχει κρατήσει την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο ως νέος πρωθυπουργός της χώρας τα πράγματα θα αλλάξουν τόσο για τον ίδιο όσο και για τη γυναίκα που βρίσκεται ήδη 23 χρόνια στο πλευρό του.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα ή Μπέττυ, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού πλέον Αλέξη Τσίπρα. 

Το νέο πρώτο ζευγάρι της χώρας, γνωρίστηκε όταν και οι δύο ήταν ακόμα μαθητές στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων

Δεν συνηθίζει να δίνει λαβές στα μέσα ενημέρωσης και προτιμά να περνάει όσο γίνεται απαρατήρητη… Συνοδεύει τον άντρα της σε ελάχιστες εκδηλώσεις παρόλα αυτά είναι πάντα στο πλευρό του.

Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται επί είκοσι ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και τον στηρίζει σε κάθε του πολιτικό βήμα με κάθε μέσο.

Ο 4 ετών Παύλος και ο 2 ετών Ορφέας είναι τα δυο αγόρια που ολοκλήρωσαν την ευτυχία του ζευγαριού και οι δύο γονείς προσπαθούν να τα κρατάνε όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και το γεμάτο πρόγραμμα του, τον κρατάνε αρκετές ώρες μακριά από το σπίτι και τα παιδιά του, έτσι η Μπέττυ έχει ρίξει όλο το βάρος της στα δύο τους παιδιά. Έχουν επιλέξει συνειδητά να μην παντρευτούν αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης .

Τα σχόλια είναι κλειστά.