Ειδησεογραφικό site

Η μουσική ατζέντα του Σεπτεμβρίου – Όλες οι συναυλίες

48

Και άλλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ανάμεσά τους, ο Γιάννης Πάριος, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Κότσιρας, η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, έρχονται να προστεθούν στη μουσική ατζέντα του Σεπτεμβρίου!

Τι θα δούμε;

Επιστροφή στο αθηναικό έδαφος με μια συναυλία (7 Σεπτεμβρίου) στο θέατρο Βράχων, θα κάνουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, μετά την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία τους. Οι δύο  καλλιτέχνες, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και τα τραγούδια τους, σε μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσουμε!

Ακολουθεί η συναυλία του Γιάννη Πάριου, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο θέατρο Πειραιά. Κομμάτια όπως «Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου», « Έρχονται στιγμές», «Θα με θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ» και φυσικά τα νησιώτικα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος.

Το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, στο Κατράκειο Θέατρο, θα πραγματοποιηθεί τελευταία συναυλία – για φέτος το καλοκαίρι -της Νατάσσας  Μπoφίλιου . Θα ακούσουμε τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας της,   όπως το “σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “εν λευκώ”, το “μέτρημα”. Τα έσοδα θα διαυτεθούν στο σημαντικό έργο αλληλεγγύης που προσφέρουν τα μέλη της Ομάδας αυτής.  Μαζί της, φυσικά και σε αυτή τη συναυλία, θα είναι ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.


Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο 26 Σεπεμβρίου, ο Φοίβος Δεληβοριάς ολοκληρώνει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τα μουσικά του ταξίδια, με την μουσική παράσταση «Μπάσταρδος γιος».

Τέλος, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ο κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών υποδέχεται Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινής Δάρρα. Το πρόγραμμα συνθέτουν τραγούδια που προέκυψαν απο την μακροχρόνια συνεργασία τους καθώς και μουσικές δημιουργίες μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.