Ειδησεογραφικό site

Η Ζωή σε ρόλο… ροκ σταρ – Χαμόγελα, selfie και χειραψίες με έφηβους βουλευτές (ΦΩΤΟ)

42

Ως «ροκ σταρ» αποθεώθηκε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα μέλη της Βουλής των Εφήβων που δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί της.

Η Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τους έφηβους βουλευτές να συγκεντρωθούν στην Ολομέλεια προκειμένου να έχει μαζί τους συνάντηση γνωριμίας. Η κυρία Κωνσταντοπούλου χαιρέτησε ένα προς ένα τα παιδιά βγάζοντας σχεδόν με όλα selfie φωτογραφίες.

«Είναι η πιο χαρούμενη ώρα της ημέρας μου» είπε η Πρόεδρος από το βήμα της Ολομέλειας και συνέχισε: «Χαίρομαι που η αίθουσα της Ολομέλειας είναι γεμάτη από ανθρώπους που έχουν την ζωή μπροστά τους» για να την διακόψει νεαρός βουλευτής από τα έδρανα «όντως σας έχουμε μπροστά μας» και να ξεσπάσει η αίθουσα σε γέλια.

«Ναι! Εχετε και την Ζωή μπροστά σας» σχολίασε η Πρόεδρος και τους προειδοποίησε ότι θα τους ξαναεπισκεφθεί αύριο για να τους ελέγξει!

«Οι άνθρωποι που διατηρούν μέσα τους τον έφηβο είναι οι άνθρωποι που δεν τα παρατάν και δεν παραιτούνται» είπε στο τέλος με νόημα για να αποχωρήσει από την Ολομέλεια εν μέσω χειροκροτημάτων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.