Ειδησεογραφικό site

Η Ευαγγελία Αραβανή δεν περιμένει τον πρίγκιπα πάνω στ΄αλογο

175

Σε … Lamborghini;

Τι δήλωνε πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός της από τον Ηλία Βρεττό;

Για το γάμο, τη ζήλια και τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευαγγελία Αραβανή.

«Οπωσδήποτε δεν είμαι κατά. Ποτέ δεν ήμουν από τα κορίτσια που έψαχναν ή ψάχνουν γαμπρό για να εξασφαλιστούν, μην τυχόν και μείνουν στο ράφι. Ούτε πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και τη σχέση! Από την άλλη, δεν είμαι ούτε από τις κοπέλες που ονειρεύτηκαν το νυφικό, τις μπομπονιέρες και όλο αυτό το ροζουλί παραμυθάκι και τον πρίγκιπα πάνω στο άλογο… (γελάει).

Ποτέ δεν τα σκέφτηκα αυτά, αν και είμαι πολύ παραδοσιακή ως γυναίκα. Ξέρεις μάλλον τι φταίει; Το ότι ως μοντέλο έβαλα πολλά νυφικά, οπότε δεν μου κάνει πια καμία αίσθηση το νυφικό. Δεν ξέρω, μπορεί και να το κάνω κάποτε», δήλωνε το μοντέλο, λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστός ο χωρισμός της από τον Ηλία Βρεττό και κυκλοφορήσουν οι φήμες περί νέας σχέσης με γνωστό εφοπλιστή.

Όσο για το αν ζηλεύει μέσα στη σχέση της; «Ζηλεύω… Πάντως δεν με λες αδιάφορη και άνετη! Αν θα μου δώσει ο άλλος δικαίωμα ή αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου, τότε ναι, θα ζηλέψω και θα το πω. Θα το ψάξω, δεν θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα. Κινητό έχω ψάξει στο παρελθόν, αλλά επειδή ένιωσα πολύ άσχημα με εμένα -όχι γιατί μπήκα στα κρυφά μονοπάτια του άλλου, αλλά επειδή ένιωσα άβολα που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία- κατάλαβα ότι αυτό με έφθειρε, μου χαλούσε την ψυχολογία», δήλωσε στο πρώτο τεύχος Down Town Κύπρου για το 2015 ενώ απάντησε και στο πώς βλέπει το μέλλον της με τον τραγουδιστή:

«Το μέλλον είναι αβέβαιο και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του ξημερώνει. Ζω το τώρα και ο χρόνος θα δείξει».

Μεταξύ άλλων, η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο μιας διορθωτικής παρέμβασης μέσω της πλαστικής χειρουργικής: «Γενικά, τα φοβάμαι αυτά. Ειδικά τα χειρουργεία και τα μόνιμα αποτελέσματα. Δεν θα με έπειθες εύκολα να κάνω κάτι τέτοιο. Όμως, εκεί γύρω στα 40, θα έκανα ένα bottox. Αυτό δεν είναι κακό. Μέχρι τώρα όμως δεν έχω κάνει τίποτα».

e72f44adf2333b752f32f96c7cb2b137

 

b7183beeb77e5c37a8a1d66605ade531

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.