Ειδησεογραφικό site

Η διαιτησία την αδίκησε την Βοσνία και την στέλνει σπίτι της!

43

Γερή «σφαλιάρα» για την Βοσνία που ύστερα από δύο αγωνιστικές στο Μουντιάλ, δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα!

Μια «εγκληματική» απόφαση του διαιτητή (ακυρώθηκε γκολ του Τζέκο ως οφσάιντ) και μια εξαιρετικά στημένη Νιγηρία στέλνουν την παρέα του Τζέκο… σπίτι της πρόωρα.

Οι Αφρικανοί παρουσιάστηκαν εμφανώς καλύτεροι σε σχέση με την πρεμιέρα τους, οι πρωτάρηδες απ’ την άλλη σε Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν… εντυπωσιακά κακοί και το γκολ του Οντεμβίγκι διαμόρφωσε το τελικό 1-0 (εξαιρετικός ο Εμενίκε)!

Ένα σκορ που έβαλε σε θέση οδηγού για την πρόκριση τους θριαμβευτές (4 βαθμούς), με το Ιράν να είναι πλέον ο αντίπαλός τους (1 βαθμό) και τους Βόσνιους να μένουν οριστικά εκτός συνέχειας.

Μόνο σαν… αφεντικό δεν μπήκε στον αγώνα η Βοσνία. Γιατί αν είχε μπει έτσι, τότε θα είχε κατοχή, θα είχε υπεροχή, θα προσπαθούσε για το γκολ. Τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβαινε, όμως, με τη Νιγηρία να είναι εμφανώς πιο ορεξάτη και να απειλεί –σε πρώτη φάση- με μακρινά σουτ, που δεν δημιουργούσαν «πονοκέφαλο» στον Μπέγκοβιτς. Δημιουργούσαν όμως την εντύπωση πως… θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Κι εκεί που οι Αφρικανοί ήταν ανώτεροι, οι Βόσνιοι το κόλλησαν. Αλλά, δεν το χάρηκαν. Διότι ο βοηθός και ο διαιτητής είχαν… αλλού το μυαλό τους και υπέδειξαν λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Τζέκο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιγηρία: Ενιάμα, Γιόμπο, Άμπροουζ, Μούσα (65’ Αμεόμπι), Οντεμβίγκι, Εμενίκε, Όμπι Μίκελ, Οσανίουα, Ονάζι, Μπαμπατούντε (75’ Ουζοενγκί), Ομερούο

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς, Τζέκο, Μούιτζα, Σούνιτς, Λούλιτς (58’ Σαλίχοβιτς), Μεντούνιανιν (64’ Σούσιτς), Χαίροβιτς (57’ Ιμπίσεβιτς)

Τα σχόλια είναι κλειστά.