Ειδησεογραφικό site

Ευρωμπάσκετ 2015: Με το δεξί ξεκίνησαν Γερμανία και Ολλανδία

39

Η Γερμανία νίκησε δύσκολα την Ισλανδία στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» του Ευρωμπάσκετ (71-65), ενώ στο δεύτερο χρονικά ματς η Ολλανδία έκανε την έκπληξη κι επικράτησε της Γεωργίας (73-72).

Τα «πάντσερ» ξέφυγαν με διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά στο τέλος τα… χρειάστηκαν απέναντι στους Ισλανδούς. Στα δύσκολα, όμως… μίλησε το NBA και με τους Σρέντερ και Νοβίτσκι να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους η «νασιοναλμανσάφτ» μπήκε με το… δεξί στη διοργάνωση.

Από 15 πόντους πέτυχαν οι Νοβίτσκι, Σρέντερ, ενώ ο Πλάις κυμάνθηκε σε «ρηχά νερά» τελειώνοντας το ματς μόλις με 4 πόντους.

Κορυφαίος ο Κλουφ

Με ηγέτη τον Σάρλον Κλουφ, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Ρέθυμνο, η Ολλανδία επιβλήθηκε 73-72 της Γεωργίας, η οποία «ξύπνησε» μετά το πρώτο μέρος, αλλά δεν τα κατάφερε.
Μετά από 26 χρόνια συμμετέχει και πάλι σε Ευρωμπάσκετ η ομάδα από την «χώρα της τουλίπας», ενώ πέρασαν 28 για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Οι δύο ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο της Εθνικής (3ο), έπαιξαν καλό μπάσκετ, με τους «οράνιε» να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Κλουφ, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους.

Από 16 πόντους πέτυχαν οι Πατσούλια και Σενγκέλια, αλλά δεν ήταν αρκετοί για να φέρουν την ολική ανατροπή του αγώνα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.