Ειδησεογραφικό site

Επίθεση Καραγκούνη σε Γ. Πανούση για τη συνθήκη Σένγκεν

67

«Κακόγουστο αστείο» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τις προθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πανούση να «σπάσει» τη συνθήκη Σένγκεν και καλεί τον υπουργό να ανακαλέσει άμεσα τις ανακοινώσεις του.

Ο κ. Πανούσης δηλώνει ότι θα αφήσει ελεύθερους όλους τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα. Την ώρα μάλιστα που η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ιταλίας που έχει, όπως και η Ελλάδα, μεγάλο πρόβλημα παράνομης μετανάστευσης μέσω της θάλασσας βγάζει στους δρόμους αστυνομία και στρατό λόγω του φόβου για χτύπημα από Τζιχαντιστές, αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

Κατηγορεί ακόμη τον κ. Πανούση ότι «με τη βιαστική και επιπόλαια ενέργειά του ουσιαστικά προσκαλεί  κάθε παράνομο μετανάστη χωρίς κανένα περιορισμό στην Ελλάδα» ενώ παράλληλα «καταλύει και μηδενίζει όλες τις υποδομές ελέγχου εισόδου στην χώρα, ιδιαίτερα στις παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές».

«Είναι βέβαιο ότι τόσο η Ευρώπη, όσο και κάθε λογικός Έλληνας δεν μπορεί να αποδεχτεί τέτοιες αντιευρωπαϊκές πολιτικές», συμπληρώνει ο κ. Καραγκούνης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.