Ειδησεογραφικό site

Επίθεση από ΤΑ ΝΕΑ στη Χαρούλα: Είχε λάτρα όταν δολοφονούσαν τον Φύσσα-Την προστατεύει ο ΣΥΡΙΖΑ

91

Αιχμηρό άρθρο του δημοσιογράφου Παύλου Αγιαννίδη, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, αποδομεί τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου για τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ κάνοντας ταυτόχρονα επίθεση το ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το γεγονός ότι η διοργάνωση της συναυλίας ήταν μια πρωτοβουλία του ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Με τον τίτλο «Της επανάστασης και της λάτρας» ο Παύλος Αγιαννίδης, γράφει για το χέρι με το γάντι κουζίνας που σήκωσε ψηλά η Χαρούλα Αλεξίου «σε γροθιά. Επαναστατημένο – που φοριέται και πολυ τελευταία, ανέξοδα». Προσθέτει πως η τραγουδίστρια είχε «κοτζάμ κομματική ομπρέλα να την προστατεύει. Την ήξερε και την αποζητούσε» και για αυτό δεν ένοιαζε αν «θα ψιχαλίσει αντιρρήσεις».

Και συνεχίζει:«Και άρχισε από το επαναστατημένο μικρόφωνο με το γάντι της κουζίνας, να λέει τραγούδια από τη «νέα της δουλειά».Οπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του και κυρίως τα τρικ της προώθησης του νέου του δίσκου. Αφησε πίσω της ό,τι λαϊκό είχε τραγουδήσει το στόμα κάθε Ελληνα. Αλλωστε είχε περάσει πια σε κανέλες, νεράντζια και άλλα γλυκά του κουταλιού. Σε τραγούδι.»

«Δεν βρήκε γάντι να φορέσει και ομπρέλα να την καλύπτει όταν δολοφονούνταν από τον ζοφερό εθνικισμό ο συντεχνίτης τη από το Πέραμα Παύλος Φύσσας, για τη στάσης ζωής και τέχνης του. Είχε λάτρα τότε…», καταλήγει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.