Ειδησεογραφικό site

Επίθεση Άδωνη κατά Κουρουμπλή: Η ασχετοσύνη του δεν έχει προηγούμενο

39

 

Επίθεση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε το πρωί της Δευτέρας μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον υπουργό Υγείας για «διαχειριστική ανεπάρκεια» και «ασχετοσύνη».

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που ο κ. Κουρουμπλής έκανε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και η αναφορά του ότι για την επίτευξη συμφωνίας η τρόικα ζητά μια σειρά από προαπαιτούμενα, μεταξύ των οποίων και η επιστροφή του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία. Ωστόσο, ο υπουργός έκανε λόγο για σαφή ισοδύναμα από την πλευρά της ηγεσίας του υπουργείου, ύψους 140 εκατ. ευρώ, τονίζοντας μάλιστα την πρόθεσή του να μην επανέλθει το μέτρο του εισιτηρίου, εκτιμώντας ότι το διοικητικό κόστος μιας τέτοιας διαδικασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Οι δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή προκάλεσαν τον εκνευρισμό του κ. Γεωργιάδη ο οποίος επιτέθηκε στον υπουργό μέσα από τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Η διαχειριστική ανεπάρκεια/ασχετοσύνη του κ. Κουρουμπλή δεν έχει προηγούμενο, έστειλε «ισοδύναμα» 140εκ€ για το 5€ που φέρνει ετησίως 19εκ €», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης, αναρτώντας στη συνέχεια και τη σχετική δήλωση του υπουργού Υγείας.

«Ιδού η σχετική δήλωση! Άσχετος!», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του, ενώ λίγο αργότερα, σε ένα τρίτο «τιτίβισμα» σημείωσε: «Κατήργησε το 5€ στα Ν/Σ, επέτρεψε την εμπορική ονομασία στην συνταγογράφηση, άλλαξε το νόμο για τους Διοικητές. Του τα καταργούν και τα τρία».

Τα tweet του Άδωνι Γεωργιάδη

Τα σχόλια είναι κλειστά.