Ειδησεογραφικό site

Εντυπωσιακοί και πανάκριβοι γάμοι του 2014

167

Η κρίση καλά κρατεί αλλά και η υπερβολή των celebrities στα γαμήλια έξοδα τους επίσης – Κάποιοι ήταν και σεμνοί βλέπε Αντζελίνα και Μπραντ
Όλα ξεκίνησαν στις 24 Μαΐου του 2014 όταν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνυε Γουέστ παντρεύτηκαν στην Ιταλία. Η χυμώδης σταρ φόρεσε μια λευκή τουαλετα Givenchy και χόρεψε μέχρι τελική πτώσης στον πύργο του 16ου αιώνα Forte di Belvedere στη Φλωρεντία, σε έναν γάμο που λέγεται πως στοίχισε 12 εκατομμύρια ευρώ.

20141214-YEARINWEDDINGS-slide-93Y8-articleLarge

Ακολούθησαν ο Τζωρτζ Κλούνει George και η Αμάλ Αλαμουντίν στις 27, Σεπτεμβρίου. Η νύφη φόρεσε την τελευταία δημιουργία του Oscar de la Renta (λίγο μετά ο μόδιστρος έφυγε από τη ζωή) στο ξενοδοχείο Aman Canal Grande, ένα πρώην Βενετσιάνικο παλάτι. Η Βενετία λένε πως βούλιαξε λίγο περισσότερο από το βάρος των χιλιάδων παπαράτσι. Ο γάμος κόστισε πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ.

rs_1024x759-140929091909-1024-amal-alamuddin-george-clooney-wedding.ls.92914

Λίγο αργότερα η μικρή αδερφή της Μπιγιονσέ, Σολάνζ, παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό Άλαν Φέργκιουσον, με μάρτυρες τους Μπιγιονσέ και Τζέι –Ζ η οποία έχει καταγραφεί ως η πιο πρωτότυπη, καλόγουστη νύφη του 2014 με ένα νυφικό με κάπα και φωτογραφίες γάμου που μοιάζουν με φωτογράφηση από την Vogue. Ο γάμος έγινε στην όπερα Marigny στη Νέα Ορλεάνη.

Solange Knowles wedding picture, from Vogue Magazine. Must Credit: Photographed by Rog Walker.

Το καλοκαίρι σφράγισαν τον πολύτεκνο γάμο τους οι Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πίτ, που στις 23 Αυγούστου παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Château Miraval στο Correns της Γαλλίας. Ο γάμος έγινε με την συμμετοχή των παιδιών τους -ακόμα και στον σχεδιασμό του νυφικού- και την παρουσία μόλις 12 καλεσμένων. Ήταν ένας γάμος που δεν κόστισε τίποτα, αντιθέτως οι αποκλειστικές φωτογραφίες του ζευγαριού ήταν πανάκριβες και το ζευγάρι δώρισε τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Angelina-Jolie-and-Brad-Pitt_

Γάμο με αέρα παλιάς εποχής θύμισε αυτός του Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζ., με την Σέριλ Χάινς, στο σπίτι της οικογένειας Kέννεντυ στο Hyannis Port, της Μασαχουσέτης. Ήταν ένας πλούσιος, κλασσικός αλλά και ακριβός γάμος με πολύ μεγάλες πολιτικές παρουσίες και αδιανόητα αυστηρή ασφάλεια.

robert-kennedy-3-1024x768

Τρεις ήταν οι μυστικοί γάμοι της χρονιάς. Και αυτοί ήταν των Σκάρλετ Γιόχανσον και Ρομαίν Ντούριακ, που παντρεύτηκαν την πρώτη Οκτώβρη στο Philipsburg, της Μοντάνα. Ο Νηλ Πάτρικ Χάρις και ο Ντέβιντ Βούρτκα, στις 6 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία και η ηθοποιός Τζόντι Φόστερ με την σύντροφο της φωτογράφο Αλεξάνδρα Χάντισον τον Απρίλιο του 2014.

Ο πιο ακριβός γάμος της χρονιάς μπορεί να ήταν ο γάμος του γκέι επιχειρηματία και δημιουργού του Γκόκαρ Νίκ Ντάντον, που παντρεύτηκε τον καλό του σε ένα από τα ωραιότερα και πιο ακριβά μέρη που μπορεί να «κλείσει» κανείς: στο μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη. Ο γάμος με αστακούς, χαβιάρι, άφθονη σαμπάνια και άλλα εκλεκτά τρόφιμα και ποτά, έμεινε αξέχαστος στους 300 καλεσμένους.

Το 2015 περιμένουμε επιτέλους την Ανιστον να αποκατασταθεί….

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.